RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United-stjerner i trøbbel etter bytur

I TRØBBEL: Danny Welbeck (t.v) og Tom Cleverley (t.h) blir ifølge lokalavisen bøtelagt for en bytur i etterkant av tapet mot Bayern Munchen i Tyskland.
I TRØBBEL: Danny Welbeck (t.v) og Tom Cleverley (t.h) blir ifølge lokalavisen bøtelagt for en bytur i etterkant av tapet mot Bayern Munchen i Tyskland. Foto: Ian Kington (Afp)
Sist oppdatert:
Skal ha festet etter tapet mot Bayern Munchen.

Manchester United-spillerne Danny Welbeck (23) og Tom Cleverley (24) er ifølge lokalavisen Manchester Evening News bøtelagt av klubben for å ha dratt på byen og drukket alkohol.

Byturen skal nemlig ha skjedd rett i etterkant av tapet mot Bayern Munchen i Champions League forrige uke.

Duoen er avbildet i de sene nattestimer dagen etter United tapte 3-1 mot Bayern i den andre kvartfinalen, og manager David Moyes skal være misfornøyd med de to spillerne.

De to spillerne, som begge er landslagsspillere for England, ble observert da de drakk alkohol og danset i Manchesters gater 24 timer etter Uniteds tap mot den tyske storklubben.

Lokalavisen skriver at Welbeck og Cleverley hadde fått kvelden fri av klubben, men at de brøt tilliten da de brukte muligheten til å dra på byen.

Uniteds sesong har som kjent ikke vært noe å feire. Rødtrøyene er ute av både FA-cupen, Ligacupen og Champions League, og ligger på en skuffende syvendeplass i Premier League når fem runder gjenstår.

Det er kanskje derfor Moyes nå skal ha bestemt seg for å bøtelegge de to engelskmennene.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere