RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FERDIG: Manchester United kvitter seg med Nemanja Vidic og Rio Ferdinand.
FERDIG: Manchester United kvitter seg med Nemanja Vidic og Rio Ferdinand. Foto: Paul Ellis (Afp)

- United tar en stor risiko

Sist oppdatert:
Klubbhelt er skeptisk.

Tidligere United-profil Gary Neville mener gamleklubben tar en sjanse som lar både Nemanja Vidic og Rio Ferdinand forlate klubben i sommer.

- United tar en stor risiko når de slipper Vidic og Rio samtidig, sier Neville ifølge Manchester Evening News.

- Ville hjulpet
Den gamle overlap-kongen begrunner skepsisen slik:

- Det er flere unge midtstoppere på vei gjennom, som Phil Jones, Jonny Evans og Chris Smalling. Men hvis vi skal signere en ny stopper fra et annet land, en som aldri har spilt i England, ville det vært en fordel å ha rutinerte spillere til å hjelpe dem, sier Neville.

- Det er en risiko, men vi får se hvordan det går, fortsetter Neville.

Han er ikke den eneste United-helten som er skeptisk til forsvarsspillet til gamleklubben.

Kritisk Keane
Tidligere United-kaptein Roy Keane gikk nylig ut og mønstret samme skepsis til forsvarsspillet på Old Trafford. Særlig Chris Smalling og Phil Jones fikk passet påskrevet av den tøffe iren.

- For to-tre år siden ble vi fortalt at Jones skulle bli den neste Duncan Edwards, Smalling den nye ... [fullfører ikke setningen]. Jeg har sett United fra tribuneplass ni-ti ganger denne sesongen, og de har ikke vært i nærheten. Jeg synes heller utviklingen deres har gått bakover, sa den gamle midtbanekjempen.

Men det stanset ikke der.

- De (Smalling og Jones) må gjøre det bedre hvis de vil sikre en plass på United. Jones må også bli tøffere. Hver gang jeg ser ham, blir han båret av banen. Han må tøffe seg opp, han spiller faktisk for Manchester United, sa Keane.

Ifølge lokalavisen skal United være klare til å bruke store summer på å forsterke laget i sommer. Alt skal gjøres for å hevne den dårlige sesongen klubben hadde under David Moyes.

- Ikke kast ut 10 spillere
Neville, som la skoene på hyllen i 2011, insisterer på at det ikke nødvendigvis er løsningen å hente inn en haug med nye spillere.

- Klubben brukte mye penger på Juan Mata og Marouane Fellain, og jeg er ikke sikker på at de signeringen førte klubben noen skritt videre. Vi har gode spillere, og vi bør ikke kaste 10 av dem ut av klubben. Det bør skje på en mer nøysom måte, mener Neville.

Tiden vil vise hva som skjer. 

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere