RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Borussia Dortmunds Mats Hummels skal fortsatt være ønsket på Old Trafford.
Borussia Dortmunds Mats Hummels skal fortsatt være ønsket på Old Trafford. Foto: Wolfgang Rattay (Reuters)

- United vil sprenge banken for Dortmund-stjerne

Sist oppdatert:
Manchester United vurderer å knuse den britiske overgangsrekorden for å kjøpe Mats Hummels.

Det melder anerkjente The Guardian onsdag kveld.

Manchester United-manager Louis van Gaal skal spesifikt ha gitt beskjed til styreformann Ed Woodward om at han ønsket Hummels etter VM, men handelen gikk ikke gjennom.

Nå håper den engelske storklubben at en overgang kan gjennomføres i januar, skriver avisen.

Ny overgangsrekord?
Hummels har to og et halvt år igjen av kontrakten, og ifølge The Guardian er United klare til å legge langt mer på bordet enn de 320 millionene Manchester City ga for Eliaquim Mangala tidligere i år.

Betaler de mer enn det for å hente ham til Old Trafford, setter de samtidig ny britisk rekord i overgangssum for en forsvarsspiller.

I forbindelse med fremleggelsen av regnskapstallene fram til 30. september, uttalte styreleder Ed Woodward at United ikke planlegger spillerkjøp i januar.

- Vi er ikke ute etter korttidsløsninger. Vi har noen mål for neste sommer, og vil kikke på dem dersom de blir tilgjengelige i januar, men det er liten sannsynlighet for det, sier Woodward ifølge Daily Mail.

- Ikke fristet av United
I sommer var Hummels ryktet til flere av Europas største klubber, blant andre Manchester United. Midtstopperen hevdet da at det aldri var aktuelt å flytte fra Dortmund.

- Det er fint å høre at store klubber er interessert i deg. Jeg tar det som en kompliment, men det påvirker meg ikke. Jeg er ikke fristet til en overgang til Manchester United eller noen annen klubb, sa han ifølge The Guardian.

For den nybakte verdensmesteren hevder at penger er en ikke-faktor.

- Det vil alltid være noen som kan betale mer enn i Borussia Dortmund, men Dortmund har gjort store framskritt i min tid her. Hvis jeg en dag tenker på å spille et annet sted, vil ikke pengene være grunnen, sa han i september.

Hummels har denne sesongen slitt med skader, og har bare vært på banen i seks av 11 bundesligakamper for et Dortmund i krise.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere