*Nettavisen* Sport.

- Utestengt Mourinho med slu plan

LISTIG PLAN: Jose Mourinho planlegger å styre Cheslea fra et hotellrom. Foto: Adam Davy (Pa Photos / NTB scanpix)

Chelsea-manageren lar seg ikke stoppe.

06.11.15 10:45

Det har blåst rundt Chelseas José Mourinho den siste tiden, men portugiseren ser ut til å overleve de tøffe vindkastene.

Mourinho ser ut til å ha full støtte blant fansen, til tross for flere svake resultater i høst, og ledelsen i Chelsea har også vist tålmodighet.

Seieren mot Dinamo Kiev i Champions League onsdag var et stort løft for Mourinho og hans menn, men allerede til helgen venter nye oppgaver.

Stoke er aldri en lett motstander, spesielt ikke på Britannia. Til kampen er i tillegg Mourinho suspendert og får ikke lov til å være inne på stadion.

Det stopper likevel ikke ringreven. Daily Mail skriver fredag om hvordan Mourinho nå planlegger hvordan han skal styre laget fra et hotellrom.

Telefonkontakt
Avisen skriver at Mourinho, selv om han er utestengt fra stadion, kan ha kontakt med trenerstaben sin via telefon underveis i kampen.

Planen skal derfor være at Mourinho ser oppgjøret på TV fra sitt hotellrom i Stoke, samtidig som han har løpende kontakt med staben.

Slik kan han få gjennomført de eventuelle endringene han ønsker.

Det engelske fotballforbundet kan ifølge Daily Mail gjøre lite for å stoppe dette, siden det nesten er umulig å stoppe slik telefonkontakt.

Dette er heller ikke første gang portugiseren legger en listig plan for hvordan han skal styre laget mens han er utestengt. Under en Champions League-kamp tidligere i karrieren skal Mourinho angivelig ha blitt smuglet inn i garderoben via en skittentøystralle, da han han opprinnelig måtte sone en karantene fra Chelsea-benken.

Grunnen til at Mourinho er utestengt er kommentarer han kom med mot dommer Jon Moss i pausen av kampen mot West Ham 24. oktober.

- For mild!
Mourinho skal ha sagt følgende til dommeren:

- Arsène Wenger hadde rett, du er faen meg for mild.

Chelsea-manageren fikk også 40.000 pund i bot for kommentaren. Mourinho har fortsatt mulighet til å anke dommen og kan da få utsatt straffen til en senere kamp. Anken må være inne i løpet av fredag.

Skulle Mourinho bestemme seg for å anke kan han imidlertid risikere å få straffen på et langt mer ugunstig tidspunkt denne sesongen.

Chelsea spiller borte mot Stoke 18.30 lørdag. De blå fra London står med 11 poeng så langt og ligger helt nede på en 15.-plass.

Se en ny episode av Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=326mk6lGADSPjeZrN8itmHv4QHXK9wVBliUz96CVmE-i6QditACXzs_8P3CLCzM-JRnSbhjXwFgrFJVN4kgXJODKwOJ30PHb&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.