RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix

- Utilgivelig å gjøre noe slikt to ganger

Sist oppdatert:
Supporterleder synes det er forståelig at Jørgen Horn nå har avsluttet samarbeidet med Viking.

Mandag kom sjokkbeskjeden. Viking-spilleren Jørgen Horn hadde havnet på glattcelle for andre gang i løpet av kort tid.

Noen timer etter at det ble kjent valgte spilleren selv å si opp sin kontrakt med Stavanger-klubben med øyeblikkelig virkning.

Viking-trener Åge Hareide var sjokkert over spillerens oppførsel og kalte det mangel på respekt, mens klubbens sportsdirektør Egil Østenstad ville helst si så lite som mulig om episoden.

LES OGSÅ: Horn ferdig i Viking

- Ikke tilgivelig
Geir Inge Fiskebekk, leder i Vikings supporterklubb Horden, synes det som nå har skjedd er svært beklagelig.

- Jørgen er faktisk et forbilde når han spiller for Viking, og da går det ikke an å gjøre dette gjentatte ganger. Det er rett og slett ikke tilgivelig, sier Fiskebekk til Nettavisen mandag ettermiddag.

- Hadde Horn noe annet valg enn å si opp?

- Det kommer jo litt an på omstendighetene. Om han havnet i bråk litt uheldig og ikke var overstadig beruset blir det jo en annen sak. Men om det var flatfyll og hans egen feil var det nok ingen annen utvei enn å si opp i Viking. Jeg velger å tro at klubben har kontroll på situasjonen og at det som nå har skjedd er en riktig avgjørelse fra Horns side, fortsetter Fiskebekk.

- Det som har skjedd er veldig beklagelig, men det er også veldig forståelig at partene nå har avsluttet samarbeidet, sier han.

Det vil ikke bli opprettet sak mot Horn av politiet i Stavanger.

LES OGSÅ:- Han har sviktet alle

- Vil bli savnet
Viking har hatt en tung sesong i Tippeligaen dette året og sliter på nedre halvdel av tabellen. Det var i etterkant av søndagens 1-3-tap hjemme mot Aalesund at episoden med Horn inntraff.

- Er det unødvendig å sette klubben i dårlig lys akkurat nå?

- Ja, for å si det sånn så hjelper det ikke akkurat klubben i den situasjonen vi er i. Det er ikke slik oppmerksomhet vi trenger nå.

Horn startet fotballkarrieren i Kjelsås i 2005, før turen gikk videre til Vålerenga året etter. Han har også vært på lån i Moss før han signerte for Viking i 2008. Nå står han altså uten klubb.

- Kommer Viking til å savne Jørgen Horn?

- Vi har jo selvfølgelig hatt tro på ham, og håpet at han kunne bli en forsvarskjempe i Viking. Så ja, Viking vil nok savne ham, sier Fiskebekk.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere