RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Utrolig. Jeg vet ikke om jeg noen gang vil få en sommer som dette igjen

Golfstjernen Rory McIlroy gjorde det spennende på siste runde i PGA-mesterskapet, men med ett slags margin vant han sin annen strake majortittel søndag.
Golfstjernen Rory McIlroy gjorde det spennende på siste runde i PGA-mesterskapet, men med ett slags margin vant han sin annen strake majortittel søndag. Foto: Thomas J. Russo (Reuters)
Rory McIlroy seiret i major-thriller.

Golfstjernen Rory McIlroy gjorde det spennende på siste runde i PGA-mesterskapet, men med ett slags margin vant han sin annen strake majortittel søndag.

Totalt har 25-åringen fra Nord-Irland tatt fire majortitler i karrieren. Tre uker etter å ha gått til topps i British Open, seiret han igjen i Louisville, Kentucky.

– Utrolig. Jeg vet ikke om jeg noen gang vil få en sommer som dette igjen. Jeg har mye golf å spille resten av året, men jeg må nyte det jeg akkurat har oppnådd, sa den lykkelige vinneren.

McIlroy gikk sisterunden på 68 slag, tre under par, og var ett foran den amerikanske veteranen Phil Mickelson. Ytterligere ett slag bak fulgte Rickie Fowler og svensken Henrik Stenson.

Suksessrekke

McIlroy har gjort hattrick med triumfer i British Open, WGC-turneringen i Ohio og PGA-mesterskapet den siste måneden. Seiersrekken er den lengste på PGA-touren siden Tiger Woods vant fem strake turneringer i 2008.

Nordiren er den tidenes fjerde yngste spiller med fire majortitler, kun slått av Tom Morris, Woods og Jack Nicklaus. Alle fire har han vunnet i løpet av de siste 15 majorturneringene som er spilt.

– Jeg prøver å sette alt dette snakket til side når det dukker opp. Tiger og Jack er to av de mest suksessrike spillerne i sporten noensinne. Jeg er på rett vei for tiden, men jeg har en lang vei å gå. Å være i deres selskap på denne alderen er veldig spesielt, sa McIlroy søndag. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere