RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vålerenga er en lagmaskin

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Vålerenga kjempet med Rosenborg om seriegullet i Tippeligaen. Likevel fikk de bare en spiller på årets lag i TV 2 Nettavisen. - Vi er en lagmaskin, sier trener Kjetil Rekdal.

Ingen slapp inn færre mål enn Vålerenga i Tippeligaen denne sesongen. Laget fikk også en strålende start på Royal League med 1-0 borte over danske Esbjerg.

Likevel er det ingen stjernespillere som stjeler rampelyset i osloklubben. Selv om Steffen Iversen og Arni Gautur Arason har fått sin del av æren for suksessen i høst.

- Det er ingen enkeltspillere som står frem hos oss. Vålerenga er en lagmaskin, sier trener Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Det er også årsaken til at årets serietoer bare fikk Ardian Gashi med på årets lag i TV 2 Nettavisen. Få enkeltspillere har stått frem og hevet seg over de andre. Laget har vært jevnt og godt.

Rekdal vil ikke være med på at laget rir på en medgangsbølge for tiden. Årsaken til lagets suksess ligger i hardt arbeid.

- Vi vinner kampene våre fordi vi er et bedre lag enn de vi spiller mot. Det er ikke snakk om flaks eller slike ting. Det er prestasjonene våre som gjør at vi vinner kamper, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere