RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vålerenga trenger nesten 22 mill. kroner

SELGES? Vålerenga trenger penger. Mye penger. Et salg av Vidar Örn Kjartansson kan hjelpe.
SELGES? Vålerenga trenger penger. Mye penger. Et salg av Vidar Örn Kjartansson kan hjelpe. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)
Krisen blir verre og verre.

Vålerenga er i akutt pengenød. Aftenposten skriver fredag at Oslo-klubben trolig trenger nesten 22 millioner kroner for å overleve ut året.

- Vi trenger penger for å betale lønn og fakturaer. Får vi ikke de pengene vi trenger, klarer vi ikke dette, sier daglig leder i Vålerenga Fotball, Stig Ove Sandnes.

VIFs økonomiske krise ble forverret da voldgiftsretten bestemte at Oslo-laget må betale Stabæk 6,2 millioner kroner etter en avtale om opsjon på kjøp av talentet Herman Stengel.

- De pengene står ikke på konto hos oss i dag, for å si det slik, sier Sandnes til Aftenposten.

Sandnes medgir at Vålerenga er i tidsnød.

- Vi snakker om timer, dager, noen få uker.

Klubben får ikke tak i en hovedsponsor. Samtidig får klubben i det minste noen millioner fra Sarpsborg når Aaron Samuels overgang til Guangzhou blir fullført. I tillegg kan eliteseriens toppscorer Vidar Örn Kjartansson bli solgt.

- Det ville være tragisk om vi må selge Kjartansson, men det er bedre enn å måtte spille med Lyn i 2. divisjon, sier talsmann for Klanen, Christian Kjellsen til Aftenposten. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere