*Nettavisen* Sport.

- Van der Sar spiller

Foto: Phil Noble (Reuters/Scanpix)

Klar beskjed fra Sir Alex, som imidlertid har andre bekymringer.

16.10.09 15:13

Manchester United har hatt en god start på sesongen, og ligger bare to poeng bak serieleder Chelsea etter åtte serierunder.

Men de 19 United-poengene har ikke kommet som følge av godt keeperspill. Tvert imot har det vært et par tilfeller av det motsatte.

Derfor er ikke manager Alex Ferguson i tvil om at en friskmeldt Edwin van der Sar (38) går rett inn på laget i lørdagens kamp mot Bolton.

- Edwin er spilleklar og kommer til å spille, sier Sir Alex til klubbens hjemmeside.

Ingen Rooney
- Han har vært i trening en god stund, men vi har ikke villet ta noen sjanser med håndskaden. Men han spilte en reservelagskamp for en drøy uke siden. Det gikk bra, og ga ham den selvtilliten han trenger, sier Ferguson.

Spiller gjør derimot ikke Wayne Rooney, som fikk en lårskade i landskampen mot Ukraina.

- Rooney er ute, det er helt sikkert. Vi gjør vårt beste for å få ham klar til onsdagens Champions League-kamp, men jeg har mine tvil, sier Ferguson.

Owen klar
Det er fortsatt tvil rundt Darren Fletcher, mens Michael Owen er meldt spillerklar. Det betyr imidlertid ikke nødvendigvis at den gamle Liverpool-helten spiller fra start, selv om altså Rooney mangler i angrepet.

Ifølge Sky Sports er det også tvil rundt Dimitar Berbatov, som ble pappa torsdag. Den tvilen har ikke nådd Uniteds hjemmeside.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag