RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Van Gaal kjører United-spillerne for hardt

Den nederlandske fotballtreneren Raymond Verheijen kritiserer Manchester United-manager Louis van Gaals.
Den nederlandske fotballtreneren Raymond Verheijen kritiserer Manchester United-manager Louis van Gaals. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Får kritikk av landsmann.

Den nederlandske fotballtreneren Raymond Verheijen mener Manchester United-backen Luke Shaws skade kom som følge av Louis van Gaals stramme treningsregime.

Den tidligere Wales-assistenten mener at United har gjort et kupp ved å hente van Gaal, men er svært kritisk til hvor hardt landsmannen kjører spillerne i sin nye klubb.

Verheijen peker på Shaws skadeavbrekk som en av konsekvensene. Backtalentet går glipp av sesongens første måned på grunn av et lårproblem.

– Det Louis van Gaal beviser er at topptrenere ikke er perfekte. Til og med de beste i verden har sine svakheter, skriver han via sin Twitter-konto.

– LvG er taktisk overlegen de fleste andre trenere, men planlegging og periodisering er ikke hans sterkeste sider. Doble økter resulterer i muskelskader, utdyper Verheijen.

– Forutsigbart

Han er kjent som en svært faglig dyktig trener og har tidligere jobbet for klubber som Barcelona, Chelsea og Manchester City i tillegg til assistentrollen for det walisiske landslaget.

Som nederlender følger han også van Gaal ekstra tett.

– Luke Shaw-saken er klimakset i Manchester Uniteds forutsigbare skadekrise i sesongoppkjøringen. For mye trening for tidlig, skriver Verheijen og understreker at noe tilsvarende skjedde med Nederland-troppen i forkant av sommerens fotball-VM.

Der endte det tross alt med bronse til van Gaals utvalgte. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere