RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Van Gaal nekter flere stjerner å trene med laget

PÅ VEI UT: Anderson, Nani og Wilfried Zaha skal alle være uønsket på Old Trafford.
PÅ VEI UT: Anderson, Nani og Wilfried Zaha skal alle være uønsket på Old Trafford. (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Alt tyder på at trio forlater Manchester United.

Nani, Wilfried Zaha og Anderson har alle blitt koblet bort fra Manchester United denne sommeren, men har fått sjansen til å imponere Louis van Gaal på trening.

Ifølge Sunday People skal de derimot ikke ha overbevist, og har nå fått beskjed av manageren om at de er uønsket på Old Trafford.

Trioen har visstnok fått klar beskjed om at de ikke får lov til å trene med resten av A-lagsstallen, noe som understreker hvor kompromissløs van Gaal er i sin lederstil.

Dagen i forkant av gårsdagens åpningskamp hjemme mot Swansea, trente klubbens A-lag klokken 16 engelsk tid, mens Nani, Wilfried Zaha og Anderson ble bedt om å møte opp halvannen time senere.

I tillegg hevder Sunday People at navnene til de tre skal være fjernet fra garderobeskapene, noe som i så fall fjerner all tvil om at gjengen er på vei vekk.

Spekulasjonene til tross: Nani kom inn ved sidebytte i det skuffende tapet mot Swansea og spilte en hel omgang uten å utmerke seg i noen grad.

De tre spillerne kostet til sammen 600 millioner i overgangssum da de kom til klubben, og van Gaal skal være inneforstått med at han ikke kan vente å få mer enn drøyt en tredjedel av dette nå.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere