RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Manchester United's manager Louis Van Gaal before the game against Hull City
Manchester United's manager Louis Van Gaal before the game against Hull City Foto: Barrington Coombs (Pa Photos / NTB scanpix)

- Van Gaal skal handle for en milliard

Sist oppdatert:
Avisene varsler storhandel på Old Trafford.

Manchester United-manager Louis van Gaal får mye penger å rutte med neste sommer, skal vi tro på det som står i fredagens aviser i England.

Både Daily Mail og Telegraph kjører saker på nederlenderens store handleplaner og selv om de to avisene opererer med litt forskjellige summer, slår begge fast at United har planer om å bruke mye penger.

Telegraph skriver at van Gaal skal ha rundt 100 millioner pund til rådighet, mens Daily Mail skriver at ringreven skal bruke rundt 150 millioner pund.

- 1,5 milliarder
I norske kroner tilsvarer dette rundt 1-1,5 milliarder.

Avisene er også ganske samstemte på hvem van Gaal ønsker å bruke disse pengene på. Kevin Strootman fra Roma skal være høyt ønsket.

Strootman var også en viktig spiller for van Gaal på det nederlandske landslaget og mange mener han er brikken som mangler på midtbanen.

Diego Godin fra Atletico Madrid, Mats Hummels fra Borussia Dortmund, Nathaniel Clyne fra Southampton, Dani Alves fra Barcelona, og Arjen Robben fra Bayern München er blant de andre spillerene United blir koblet med.

Keeperkjempe Victor Valdes kommer trolig gratis i januar.

Telegraph hevder at forsøk på å signere Godin og Strootman kan bli gjort allerede i januarvinduet, selv om dette selvsagt er et vanskeligere vindu å få til gode avtaler, siden få klubber er villig til å selge stjerner midt i sesongen.

Mange ut
Skulle United-manageren lykkes med å få inn de spillerne han nå har pekt ut, vil det trolig bety at en rekke spillere også blir vist døren på Old Trafford.

United håper å finne klubber som vil ha Javi Hernandez, Nani, og Wilfried Zaha. Anderson og keeper Anders Lindegaard er trolig også ferdig i United.

De røde håper i tillegg at Aston Villa kjøper Tom Cleverley permanent.

Framtiden til spillere som Rafael og Darren Fletcher skal også være usikker, skriver avisene, mens det også er et håp om at spillere som Nick Powell og Angelo Henriquez, som nå er ute på lån, kan generere noen kroner inn.

Det er ventet at David De Gea og Michael Carrick vil få nye kontrakter.

Det skal fortsatt være usikkert hva van Gaal ønsker å gjøre med spissen Radamel Falcao. Colombianeren har slitt med skader og målform etter at han kom på lån i sommer og noen kilder mener United-manageren vil se seg om etter en annen spiss når sommervinduet åpner etter sesongen.

Edinson Cavani fra PSG er blant dem som nevnes.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere