RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Van Persie er misfornøyd med Moyes

Foto: Matthew Peters (2013 Manchester United FC)
Sist oppdatert:
Duoen skal ha hatt en heftig diskusjon.

Robin van Persie skal være misfornøyd med treningsregimet i Manchester United etter at David Moyes tok over som manager.

Ifølge Goal.com har nederlenderen fortalt nære venner at han ikke liker at skotten har økt antall fysiske økter på Carrington og at han føler han blir overtent og mer utsatt for skader.

Van Persie skal også være misfornøyd med at hovedtrener Rene Meulsteen ble byttet ut da sir Alex Ferguson ga seg som manager etter fjorårssesongen.

- Misnøye
Moyes og van Persie skal ha hatt en opphetet diskusjon om det nye treningsregimet etter at målmaskinen pådro seg en lyskeskade, som holdt ham på sidelinjen i derbyet mot Manchester City.

Den kampen markerte også slutten på en bemerkelsesverdig rekke på 90 strake Premier League-kamper for van Persie.

Mens van Persie skyldte på treningsmetodene, hintet Moyes om at det ikke var enighet om hvor alvorlig skaden egentlig var.

- Jeg tror ikke skaden er så ille. Vi trodde at han kom til å rekke City-kampen, men han kjente noe i lysken, sa Moyes etter 1-4-tapet mot byrivalen.

Van Persie gikk også glipp av ligacupkampen mot Liverpool og kom inn som innbytter i 2-1-tapet for West Bromwich uka etter.

30-åringen skal ha sterke meninger når det gjelder forberedelser og rehabilitering. Han mener at harde økter i sesong ikke passer hans eksplosive stil og kroppstype.

Rooney fornøyd
I den andre enden av skalaen finner vi Wayne Rooney, som har takket Moyes for at han har funnet formen denne høsten.

- Det er litt annerledes etter at Moyes og hans støtteapparat kom inn. Treningene er annerledes, det er en annen måte å tenke på når det gjelder hvordan vi skal spille. Ærlig talt må jeg si at treningen har vært veldig hard. Vi har løpt mye mer.

- Jeg føler jeg har dratt nytte av det. Jeg føler meg i bedre form enn noen gang. Jeg hadde et par skader i oppkjøringen, men jeg føler meg i bra form. Det er en blanding av flere faktorer, men jeg trives med fotballen nå, sa Rooney under landslagspausen.

Manchester United møter Southampton på hjemmebane lørdag. Kampen kan du følge direkte på nalive.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere