*Nettavisen* Sport.

- Van Persie oppførte seg dumt

GULT KORT: Robin van Persie feirer sitt mål mot Chelsea. Foto: Paul Ellis (Afp / NTB scanpix)

Det sier Louis van Gaal om landsmannen.

Robin van Persie ble helten på Old Trafford søndag, da han reddet ett poeng for Manchester United i storkampen mot Chelsea. Det skjedde på overtid.

Manager Louis van Gaal var imidlertid ikke bare fornøyd.

Etter scoringen rev van Persie av seg trøyen i feiringen, noe som førte til at den målfarlige spissen fikk gult kort. Dette var hans tredje for sesongen.

- Dere så alle at han oppførte seg dumt etter scoringen. Det er greit å bli glad, men det nytter ikke å dra av seg trøyen på den måten. Alle vet at det gir gult kort. Det var ikke veldig smart, sier van Gaal ifølge Daily Star.

Utligningsmålet til van Persie kom rett etter at Branislav Ivanovic hadde fått sitt andre gule kort for en forseelse mot Angel Di Maria. Chelsea-manager Jose Mourinho var ikke spesielt imponert over avgjørelsen fra dommer Phil Dowd.

Ett poeng betyr likevel at Chelsea er komfortable på toppen av tabellen.

- Vi er fire poeng foran, så det betyr at vi vil toppe tabellen, uansett hva som skjer i neste runde. Jeg liker å ha en slik luke, da kan vi tåle at vi gjør feil, eller at dommeren gjør feil, sier Mourinho med et klart stikk mot Dowd.

United på sin side ladet opp til Chelsea-kampen med den spanske storoppgjøret mellom Real Madrid og Barcelona, avslører van Gaal.

- Jeg sa de kunne få se andre omgang og 17 av 18 spillere valgte å gjøre det. Det har jeg aldri opplevd før, sier nederlenderen.

Van Gaal var også fornøyd med ett poeng mot Chelsea.

- Chelsea er best i Europa på å «drepe» kamper, men vi skapte et par sjanser mot dem og fikk til slutt et mål. Jeg vil ikke trekke fram noen enkeltspillere, fordi vi spilte som et lag og kjempet hardt, mener United-sjefen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.