- Vanskelig å fatte at Godset klarte det

LEKSJON: Haugesund ga Strømsgodset en leksjon i effektivitet da de vant hele 4-0 søndag.

LEKSJON: Haugesund ga Strømsgodset en leksjon i effektivitet da de vant hele 4-0 søndag. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

Strømsgodset knust av Haugesund.

24.05.15 20:22

HAUGESUND - STRØMSGODSET 4-0:

Bare to sesonger etter at Strømsgodset stakk av med Tippeliga-gullet, sliter David Nielsens menn nå på nedre halvdel av tabellen.

På bortebane mot Haugesund søndag ble det katastrofalt dårlige 0-4 for drammenserne. Det er altså fire baklengs mot et Haugesund som før kampen hadde scoret bare fem mål på ni kamper.

Simon Diedhiou scoret to mål, mens Martin Bjørnbak og Daniel Bamberg scoret det første og siste målet.

- Det var litt uvirkelig. Det var ingen 4-0-kamp. Sjansemessig var det ganske likt. Vi var effektive og fikk godt betalt, men det er godt å ta med seg, sa FKH-trener Jostein Grindhaug.

- Dette er først og fremst veldig tungt. Det er veldig tungt å tape 0-4. Det er ikke bra. Vi er ikke fornøyd med prestasjonen. Vi åpnet kampen bra og traff tverrligger (Nana) før vi igjen gjorde en feil på dødball. Vi har problemer med at vi slipper inn for mange mål. Når du er trener i fotball, må du svare for resultatene,, sa David Nielsen til C More etter kampen.

Dansken var ikke særlig interessert i å svare på om han føler at han sitter trygt i trenerstolen, eller ikke.

- Jeg føler ikke at jeg sitter på noen som helst måte, jeg.

På Twitter var fotballekspert Lars Tjærnås en av flere som ikke helt klarte å skjønne hvordan dette Godset-laget i stor grad er det samme som vant Tippeligaen for to år siden.

SIF har bare vunnet tre av sine ti første kamper denne sesongen.

Med seieren spratt Haugesund opp i tolv poeng, like mange som SIF.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.