RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kent Skibstad/Scanpix

- Vanskelig å se hva som skjedde

Sist oppdatert:
Tåka herjet da Sandes Ulf debuterte.

SANDNES ULF - VIKING 2-2:

SANDNES (Nettavisen): Da Sandnes Ulf og Viking sesongdebuterte mandag kveld var det ikke alltid like lett å få med seg alt som skjedde ute på banen.

Tykk tåke ga nemlig de to lagene kamp om oppmerksomheten fra de 4969 tilskuerne som hadde møtt opp til naboderby på Sandnes idrettspark.

- Det var til tider vanskelig å se hva som skjedde på motsatt side av banen, så det var jo ikke optimalt, sier Sandnes Ulf trener Asle Andersen etter kampen.

- Riktig å ikke avlyse
Sandnes Ulf-keeper Bo Andersen gjorde flere gode redninger i tåka og mener det var helt rett og spille kampen, til tross for forholdene.

- Det var jo kommet så mye folk, det ville vært synd å avlyse det, da, sier dansken og får støtte av Erik Nevland som påpeker at sikten nok var verst på tribunen.

- Det var nok verre for publikum å se hva som foregikk, oppsummerer mannen som sørget for poengdeling i mandagens kamp.

Nevland og Andre Danielsen er de to eneste spillerne i dagens Viking-tropp som har vært med på et annet lokaloppgjør på Nord-Jæren, nemlig mot Bryne i 2003.

Den tidligere Fulham-spilleren mener det blir vanskelig å sammenligne disse to kampene.

- Det er vanskelig å sammenligne disse to oppgjørene, for Bryne ønsket jo høylytt å bli bedre enn oss. Vi hadde kanskje mer å tape mot Bryne, men det var selvsagt gøy å spille mot Sandnes. Jeg håper Sandnes holder seg slik at vi kan fortsette å se fram til to kjekke kamper, forteller Nevland.

- Viktig å ikke tape
Sandens Ulf tok ledelsen etter 12 minutter ved Gilles Ondo, før Viking utlignet i det 27. minutt. I andre omgang kom vertene igjen foran, før Nevland satte inn 2-2 mot slutten av kampen.

- Det var viktigste var å ikke tape mot denne gjengen, sier Nevland.

Sandnes Ulf-trener Asle Andersen var heller ikke misfornøyd med poengdeling.

- Det har vært et stort press på gutta, noe som de har håndtert veldig bra. Det er jeg utrolig stolt over, sier Andersen.

- Enormt kjekt
Han var fornøyd med det spillerne presterte spillemessig.

-Jeg er fornøyd med at vi tar kommandoen fra start og spiller med stor entusiasme. Fram mot neste kamp skal vi ta med oss det gode defensive arbeidet. Fremover må vi bli litt kvassere og ta vare på ballen bedre, mener Andersen.

Sandens Ulf-keeper Bo Andersen var også storfornøyd med stemningen i klubbens aller første tippeligakamp.

- Det var fantastisk stemning. Det å høre brølene fra publikum når vi scoret var en fantastisk følelse. Så dette var enormt kjekt – jeg håper virkelig publikum kommer igjen, sier tidligere Viking-keeper, nå Sandnes Ulf-keeper Bo Andersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere