*Nettavisen* Sport.

- Vanskelig å si nei til Real Madrid

FRISTER MED SPANIA: Luis Suarez' advokat sier at spilleren vil ha vanskelig for å si nei, dersom det skulle dukke opp et tilbud fra Real Madrid. Foto: Stephen Pond (PA / NTB scanpix)

Luis Suarez' advokat åpner for Liverpool-exit for superspissen.

01.06.14 10:25

Med 31 mål på 33 kamper i Premier League den foregående sesongen, er ryktene rundt Luis Suarez' framtid mange.

Real Madrid skal være mer enn interessert i uruguyaneren, men Suarez selv har inntil nå beroliget Liverpol-fansen med at han planlegger å bli i klubben for å vinne ligaen neste sesong.

I et intervju med spanske Cadena SER, gjengitt av Independent, sier imidlertid spillerens advokat at Suarez alltid har hatt et ønske å å spille i Spania, og at det vil være vanskelig å si nei til Real Madrid dersom det dukker opp en mulighet.

- Hvis det kommer et stort nok tilbud fra Real, vil det nesten være umulig å takke nei til. Luis Suarez har alltid hatt en forkjærlighet for Spania, sier Alejandro Balbi, som likevel legger Suarez også vil finne det vanskelig å forlate Liverpool.

- For et år siden var det veldig sannsynlig at han ville dra. Nå, derimot, er det veldig vanskelig, ettersom han er blitt et stort idol for klubben. Det må et veldig stort tilbud til for at han skal forlate Liverpool, fortsetter han.

Real Madrid er i alle fall ikke fremmed med å punge ut fantasisummer, noe de har vist ved signeringene av Cristiano Ronaldo og Gareth Bale de siste årene.

Hva som skjer med Suarez vil uansett trolig først avgjøres etter at Uruguay er ferdigspilt i Brasil-VM.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.