RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

- Vanskelig å spille her

Chelsea hvilte seg til et godt utgangspunkt før returoppgjøret i Mesterligaen.

OLYMPIAKOS - CHELSEA 0-0:

Frank Lampard, John Terry og Nicolas Anelka startet alle på benken i Chelseas bortekamp i mesterligaen mot Olympiacos tirsdag. Et klart tegn på at manager Avram Grant benyttet anledningen til å hvile sentrale spillere.

Olympiakos har et håp om avansement, selv om Chelsea «aldri» taper hjemme.

- Vanskelig
- Vi forsøkte veldig hardt mot et godt og erfarent lag. Vi er ganske fornøyde med resultatet, og vi har en sjanse til å gå videre etter kampen i London, sa Olympiakos-spiller Anastasios Pantos ifølge Reuters.

Chelseas manager Avram Grant var sånn passe fornøyd etterpå.

- Resultatet er OK. Vi ønsker alltid å vinne, men uavgjort er helt greit. Vi spilte ikke så veldig bra, og skapte bare to sjanser. Men det er vanskelig å spille her. De har gode supportere, og Olympiakos er et godt organisert lag. De er også taktisk gode, sa Grant etterpå.

Olymapikos-trener Takis Lemonis var heller ikke noe mer enn mellomfornøyd med resultatet.

- Atmosfæren var fantastisk, og taktisk sett spilte vi bra. Det er ingenting å utsette på vår mentale inngang til kampen. Når vi reiser til London for kamp nummer to, skal vi gjøre vårt beste for å vinne. Jeg vet ikke om vi vil kvalifisere oss, men vi skal forsøke, sa han.

- Vil skje igjen og igjen
Grant ville ikke si noe om verken Frank Lampard eller John Terry ville bli inkludert i førsteelleveren til søndagens ligacupfinale mot Tottenham på Wembley. Han sa isteden at han fortsatt er villig og klar til å ta vanskelige avgjørelser i forhold til laguttaket.

- Jeg blir alltid spurt om spillerne jeg ikke tar ut i laget, men jeg er lagets manager, og det er min jobb å foreta disse avgjørelsene. Jeg kommer til å fortsette å ta dem med lagets beste i tankene, og det vil skje igjen og igjen, sa han.

Returkampen mot Olympiakos på Stamford Bridge spilles onsdag 5. mars.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere