RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vanskeligere å ta gullet nå

Sist oppdatert:
VIFs assistenttrener Lars Bohinen er ikke overrasket over at Ola By Rise må slutte i RBK. - Men nå blir det vanskelige for oss å ta gullet.

Vålerenga og Rosenborg topper begge Tippeligaen med 42 poeng to serierunder før slutt. Vålerengas assistenttrener Lars Bohinen fikk meldingen om at gullrivalene avslutter samarbeidet med trener Ola By Rise tidligere torsdag.

By Rise får fullføre sesongen, før han må gå av som trener. Det bestemte Lerkendal-ledelsen torsdag ettermiddag.

- Det var ikke uventet at han måtte gå. Har du lest mellom linjene den siste tiden, ser du at noe har vært på gang der oppe, for å si det sånn, sier Lars Bohinen til TV 2 Nettavisen.

- Blir verre nå
Vålerengas assistenttrener frykter imidlertid nå at det blir vanskeligere å kapre seriegullet foran trønderene denne sesongen.

- I utangspunktet har det ikke noe positivt å si for oss. En sånn type avgjørelse er med på å styrke samholdet i Rosenborg. Antagelivis blir det nå vanskeligere for oss å ta gullet, spår Lars Bohinen.

- Jeg tror ikke Rosenborg går i oppløsning, for å si det på den måten. Heller snarere tvert i mot. Rosenborg blir sterkere nå, sier han.

- Men når det er sagt, har jeg jo fremdeles selvsagt troen på at VIF kan ta gullet, for alle del, legger han til.

Uklar hvem som overtar
I likhet med flere andre i fotball-Norge venter Lars Bohinen nå i spenning på hvem som kommer til å overta på Lerkendal neste sesong.

Navn som Knut Torbjørn Eggen, Trond Sollied og Ståle Solbakken er allerede blitt koblet til jobben som trener for Norges beste fotball-lag neste sesong.

- Det blir helt umulig å si hvem som blir ny trener. Det blir bare spekulasjoner. Men jeg er sikker på at den som blir ansatt som ny trener fra neste år, vil være en person som kan videreføre arbeidet som forgjengerene startet, fastslår Lars Bohinen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere