- Var jeg grådig, hadde jeg blitt i Arsenal

Foto: PA Photos/Scanpix

Samir Nasri slår tilbake mot kritikken.

15.05.12 13:19

I fjor sommer sa Samir Nasri adjø til Arsenal og tok turen til Manchester. Denne sesongen har franskmannen spilt for byens lyseblå lag.

Den offensive spilleren fikk mye kjeft da han valgte å droppe Arsenal til fordel for pengesterke Manchester City. Mange hevdet han bare tenkte på penger.

«Penger er roten til alt ondt», tvitret blant annet tidligere lagkamerat Emmanuel Frimpong da overgangen til Nasri ble offentliggjort.

- Håper de så meg
24-åringen har kanskje ikke hatt noen drømmesesong i sitt første City-år, men med 29 ligakamper, fem mål og ni assists ser det ut at Nasri i hvert fall har funnet seg godt til rette.

Søndag ble det hele kronet med ligagull, etter en dramatisk seier over Queens Park Rangers. Franskmannen mener ligagullet er et bevis på at han ikke er grådig.

- Folk i Arsenal sier jeg dro hit for pengene. Jeg håper de så meg da jeg mottok Premier League-medaljen søndag, sier Nasri ifølge TV-kanalen TF 1.

- Det er vel sånn at i Arsenal har de ikke vunnet et trofé på veldig mange år, legger franskmannen til.

Nasri lar det heller ikke ligge der, og kommer med enda et stikk til gamleklubben, som måtte ta til takke med en tredjeplass på tabellen denne sesongen.

- Om jeg bare var interessert i penger, hadde jeg blitt i Arsenal. Der hadde jeg vært selvskreven på laget, og fått betalt bare for å møte opp, sier vingen.

- Et tøft valg
Nasri mener det er mange av spillerne i londonklubben som gjør nettopp dette.

- Jeg tok et tøft valg, og reiste til City for å kjempe om en plass på laget til en storklubb. De i Arsenal har tatt til takke med det nest beste, sier Nasri.

- Jeg håper Arsenal-fansen nå kan komme seg videre og glemme meg. De får feire tredjeplassen, og fokusere på å vinne titler i framtiden, sier franskmannen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.