- Var redd for å dø av Aids

En av de tre kvinnene som har anmeldt Leicester-spillerne for voldtekt skjuler her ansiktet for pressen.

En av de tre kvinnene som har anmeldt Leicester-spillerne for voldtekt skjuler her ansiktet for pressen. Foto: SCANPIX/AP Photo/Ramon Espinosa

De afrikanske kvinnene, som skal ha blitt voldtatt av tre Leicester-spillere, har solgt historien sin til News of the World, og forteller de var livredde for å få Aids.

De tre afrikanske kvinnene Ruth Lourenco, Beatrice Wanjiro og Martha Wilbert har solgt sin historie om hva som skjedde på La Manga til den engelske søndagsavisen News of the World.

Og det er en dramatisk historie de har å fortelle.

Ble fulgt til rommet av Freund
Martha gikk til rommet sitt sammen med Leicester-spilleren Steffen Freund, fordi hun ikke kunne veien selv. Hun hørte etter en stund et voldsomt bråk i gangen. Da hun åpnet døren, skal hun ha blitt slått ned.

De to øvrige jentene kom sammen med sju Leicester-spillere, som presset seg inn på rommet.

- Da døren åpnet seg, presset de oss inn på rommet og jeg ble lagt i bakken. En av dem var naken og prøvde å ha sex med meg. Jeg skrek til ham at han skulle slutte, men han presset seg mot meg, men jeg gjorde alt jeg kunne for å hindre at han fikk det som han ville, forteller Beatrice.

- Var som ville dyr
Spillerne skal ha løpt rundt nakne og tatt på seg selv.

- De var som ville dyr. Jeg hadde en venninne hjemme i Afrika som ble voldtatt og senere døde av Aids. Det var det eneste jeg trenkte på og jeg visste jeg måtte være sterk. Vi skrek alle om hjelp, forteller hun.

Ruth forteller at hun ble voldtatt etter tur av spillerne.

Spillerne skal også ha kommet med trusler da kvinnene fortalte at de ville anmelde det som hadde skjedd.

Var på Gillespies rom
De tre anmeldte spillerne, Paul Dickov, Frank Sinclair og Keith Gillespie, har en helt annen versjon av det som skjedde.

De hevder de aldri var i rommet til kvinnene, men på Keith Gillespies. Dette blir støttet av Freund, som etter å ha hatt sex med Martha skal ha hørt et voldsomt bråk på Gillespies rom. Han var med på å eskortere kvinnene ut fra rommet.

Bråket skal ha startet da Dickov og Ruth begynte å krangle. Hun skal ha tatt kvelertak på Dickov etter at han hadde sagt at konen hans var mye penere enn henne.

Leicester-spillerne har blitt rådet av advokatene sine om ikke å kommentere saken i media.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag