RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Var sikker på gull

Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Daniel Fredheim Holm dundret ballen i mål til 3-0, og løp bort til Klanen for å feire seriegullet. Trodde han.

VÅLERENGA - STABÆK 3-0: Tidenes mest dramatiske avslutning av Tippeligaen er over. Daniel Fredheim Holm sitter i et hjørne i garderoben og ser ned i gulvet. Han kom fra Skeid før årets sesong, tok Tippeligaen med storm og hadde seriegullet i lomma - i seks minutter.

Så glapp det.

- Jeg var sikker på at vi skulle klare det da jeg scoret 3-0-målet. Jeg trodde vi hadde to mål å gå på, forteller 19-åringen, tydelig skuffet over Frode Johnsens hat trick for Rosenborg, som sørget for trøndernes 13. strake gull.

Fredheim Holm fikk etter hvert beskjed fra sidelinjen om at laget trengte enda et mål. Tre var ikke nok. Rosenborg hadde fire. Han gremmes over hvor nære Vålerenga var å bli seriemester.

Morten Berre kom alene med keeper da tre minutter gjenstod av ordinær tid. Men feilet. Like etterpå fikk Tom Henning Hovi stå alene på 16-meteren. Men 32-åringen, som la opp til to av kveldens tre Ullevaal-mål, skrudde ballen over og utenfor.

Daniel Fredheim Holm kommer til å huske de sjansene - og denne kampen - lenge.

- Jeg er skuffet, sier Fredheim Holm til TV 2 Nettavisen. Og smiler.

Det er tross alt noen sølvmedaljer som skal feires.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere