RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Vendepunkt for Blackburn

Sist oppdatert:
Blackburn-manager Mark Hughes tror laget hans vil komme sterkt utover våren.

Blackburn - Middlesbrough 2-1:

En scoring hver fra spissdouen Shabani Nonda og Benedict McCarthy sørget for at Blackburn tok tre viktige poeng hjemme mot Middlesbrough lørdag. Nå tror Mark Hughes at Morten Gamst Pedersen & co. har startet klatringen på Premier League-tabellen.

- Sterkt
- Nå har vi vunnet fire av de fem siste, og det er sterkt. Dette minner om i fjor da den andre halvdelen av sesongen var vår beste, la oss håpe det er tilfellet i år også, sier Hughes til BBC.

Yakubu satte inn Middlesbroughs mål på straffespark, men poengene ble altså værende på Ewood Park.

- Dette var en vanskelig kamp, men vi gjorde nok i første omgang til å vinne oppgjøret. Vi så ut som vinnere da Blackburn scoret, og jeg er veldig skuffet av den grunn, sier Boro-manager Gareth Southgate.

Uenig
Hughes er ikke enig i at Southgates mannskap var det beste.

- Vi måtte kjempe skikkelig i dag, men når alt kommer til alt fortjente vi å vinne i dag. Vi kunne faktisk vunnet med en klarere margin mot slutten, sier waliseren.

Blackburn er nummer 14 med 25 poeng på 20 kamper. Middlesbrough er bare tre poeng unna nedrykk med 21 poeng på 21 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere