RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

- Venter at Cole og Lampard forlater klubben

Sist oppdatert:
Rafa Benitez tror duoen forlater Chelsea etter sesongen.

Det er ikke mange dager siden Rafa Benitez ble ansatt som ny manager i Chelsea, etter at Roberto Di Matteo fikk sparken torsdag.

På en pressekonferanse før helgens Premier League-runde uttalte spanjolen at han tror Frank Lampard og Ashley Cole er inne i sin siste sesong på Stamford Bridge.

- Jeg tror det, det er slik det ser ut for øyeblikket i hvert fall, uttalte den tidligere Liverpool-manageren.

Benitez forventer ikke at han har så mye han skulle ha sagt om fremtiden i klubben til de to engelske landslagspillerne.

- Jeg skal bare være her i syv måneder. Skulle jeg vært her i to til tre år, så tror jeg det hadde vært annerledes, uttalte manageren.

Lampard har over 570 kamper for Chelsea etter at han kom til klubben fra West Ham i 2001. Det har versert rykter om at midtbanespilleren er på vei til Kina eller Major League Soccer.

Det ryktes at 31 år gamle Cole vil bli tilbudt kontrakt av Real Madrid og sin tidligere manager, Jose Mourinho. Manchester United og Paris St. Germain skal også være interessert i å knytte til seg venstrebackens tjenester. Cole kom til Chelsea fra London-rival Arsenal i 2006, og nærmer seg 300 kamper for rubelklubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere