RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Verdens klart beste

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
- Som en PlayStation-spiller, sier Arsenal-manager Arsène Wenger.

BARCELONA-ARSENAL 4-1 (TOTALT 6-3):

Nicklas Bendtner hadde gitt Arsenal 1-0. Skulle engelskmennene likevel overraske i Spania?

Nei.

Bang, bang, bang, 21 minutter, og helt på tampen, bang igjen, alt sammen fra Lionel Messi. Ja, Barcelona er et fantastisk lag, men det var Messis briljans Arsenal ikke maktet å stå imot tirsdag kveld.

- I en egen klasse
Etterpå reiste manager Arsène Wenger det hvite flagget.

- Vi tapte mot et bedre lag, med verdens beste spiller. Han er som en PlayStation-spiller - han utnytter hver eneste feil vi gjør. Han er verdens klart beste spiller, sa franskmannen.

- Han er ikke alltid med i kampene, men når han er det er han uhyre farlig. Når han går å et løp er han ustoppelig. Han er den eneste som kan løpe så fort, endre retning så enkelt og fortsatt være en trussel, la han til.

- Kan nå uante høyder
Det var spesielt det fjerde målet som fikk Wenger til å ta av på vegne av motstandernes stjerne.

- Han gjorde det umulige mulig med det målet. Han har det eksepsjonelle. Han har også seks-sju år foran seg hvis han holder seg skadefri. Han kan nå nærmest uante høyder, sa Wenger.

- Nå må vi imidlertid komme oss så raskt som mulig etter dette. Vi kan ikke gi fra oss flere poeng hvis vi skal kjempe om Premier League-gullet, la han til.

Messi selv får suge på Mesterliga-karamellen i et par dager.

- Han (Messi) har vært lysende den siste tiden - uhyre avgjørende for oss. Han har vist oss hvilken spiller han er. Nå har vi spilte fire semifinaler i Mesterligaen de siste fem årene. Det er bare å gratulere klubben for det, sa Barcelona-trener Pep Guardiola.

- Torsdag må vi imidlertid legge denne kampen bak oss. Da handler alt om lørdagens oppgjør mot Real Madrid i serien, la han til.

- 1-0 er nok
Messi selv er ikke opptatt av å knuse Real Madrid.

- Nei, nei. Det handler om å vinne. 1-0 er nok, sa han etter Arsenal-kampen.

Han var selvsagt lykkelig etter seieren mot engelskmennene.

- Jeg er veldig fornøyd. Jeg har alltid blitt behandlet godt av fansen vår, og vi visste at vi måtte spille en kamp som denne foran fansen vår. Det startet dårlig, men endte på spektakulært vis.

- Det er imidlertid fortsatt mye som gjenstår både i Mesterligaen og serien denne sesongen, la han til.

Barcelona møter italienske Inter i semifinalen i Mesterligaen, mens de kjemper side om side med Real Madrid om seriegullet i La Liga.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere