- Verste Barcelona på mange, mange år

IKKE AVSKREKKENDE: José Mourinho mener dagens Barcelona-utgave er den svakeste på mange, mange år.

IKKE AVSKREKKENDE: José Mourinho mener dagens Barcelona-utgave er den svakeste på mange, mange år. Foto: Manu Fernandez (/ Ap / NTB scanpix)

José Mourinho mener Manchester City har svært gode muligheter mot katalanerne.

18.02.14 16:22

Det er duket for et realt gigantoppgjør tirsdag kveld, når Manchester City tar i mot Barcelona til den første av to kamper i Champions Leagues åttedelsfinale.

De blå fra Manchester skal opp mot stjernegalleriet som leder La Liga, og som har en Lionel Messi på vei mot storformen på topp.

Tidligere Real Madrid-manager og nåværende Chelsea-manager José Mourinho mener imidlertid at man må mange år tilbake for å finne en svakere versjon av laget fra Catalonia.

- Hvis man ser på historien, er det klart at Barcelona er favoritten. Men det Barcelona vi har sett denne sesongen har ikke vært det samme som tidligere år, sier Mourinho ifølge Mirror.

NA Live: Man. City - Barcelona fra klokken 20.45

- Selvfølgelig har de Messi som er spesiell, og de har flere andre også. Likevel mener jeg dette er det verste Barcelona på mange, mange år, fortsetter Chelsea-manageren.

For Manchester Citys del, er åttedelsfinale det lengste de har kommet i Champions League, etter at de har blitt slått ut i gruppespillet de to forgående sesongene.

Samtidig ble Barcelona sendt dundrende ut av turneringen etter å tapt 7-0 sammenlagt mot Bayern München i semifinalen i fjor.

Returoppgjøret mellom de to gigantene spilles på Camp Nou 12. mars.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.