RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vet ikke om jeg er verdt pengene

Sist oppdatert:
Real Madrids dyreste forsvarsspiller noen sinne, Sergio Ramos, håper å vise seg verdt pengene.

19-åringen kom fra Sevilla for 27 millioner euro og ble med det den dyreste forsvarsspilleren som signerer for Real Madrid.

- Jeg kan ikke svare på om jeg er verdt pengene, det er det bedre å spørre personen som betalte om, fortalte Ramos på en pressekonferanse like etter signeringen.

- Det jeg kan si, er at jeg ser på meg selv som en spiller som jobber hardt, gir det beste og jeg er sikker på at jeg vil hjelpe Real Madrid med å oppnå suksess i denne veldig viktige sesongen.

Det er nettopp for å hjelpe Real Madrid å vinne trofeer, at Ramos, som første spanjol på fem år, ble hentet til klubben. Det er nå to sesonger siden Real Madrid har vunnet noe, og mange skylder på et dårlig balansert lag.

- Nå kan vi begynne sesongen med et balansert lag og flotte nye spillere, forklarte klubbens president Florentino Perez.

Ramos ble også den sjette dyreste spilleren i klubbens historie. Bare Zinedine Zidane, Luis Figo, Ronaldo, David Beckham og Nicolas Anelka har kostet mer.

- Helt siden jeg var liten har jeg drømt om denne dagen, og fansen kan være sikker på at vi vill gi dem mye å feire denne sesongen, sa Ramos.

Overgangen var i boks bare ti minutter før det europeiske overgangsmarkedet stengte sist uke. Dermed hadde den spanske storklubben brukt nærmere 90 millioner euro på spillerkjøp bare denne sommeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere