RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vet ikke om jeg vil ta ham i hånden

Foto: Montasje Scanpix
Sist oppdatert:
- Han har sine problemer og jeg har mine, sier Zlatan Ibrahimovic.

Onsdag kveld er det duket for storkamp på San Siro, når Barcelona kommer på besøk for å spille kvartfinale i Champions League mot AC Milan.

Dette blir tredje gang Milan møter Barcelona denne sesongen, og igjen er fokuset på forholdet mellom Milan-spiller Zlatan Ibrahimovic og Barcelona-trener Pep Guardiola.

Usikker på håndtrykk
I et intervju i svenske Expressen, svarer Zlatan slik når han blir spurt om han kommer til å ta gamletreneren i hånden.

- Jeg vet ikke. Det som har vært har vært, i morgen er en annen dag. Dette er uviktig for meg. Vi har andre ting å tenke på, begge to, sier Zlatan til Expressen.

Til tross for at Zlatan i boken sin beskrev det betente forholdet i detaljerte ordelag, er han ikke like åpen på spørsmål om de fortsatt har problemer seg imellom.

- Om Guardiola og jeg fortsatt har problemer med hverandre? Han har sine problemer og jeg har mine. Det som har skjedd har skjedd, sier Zlatan.

«Mr. Cool»
Fotballekspert Lars Tjærnås har tidligere uttalt til Nettavisen at han ikke tror man kommer til å merke noe til konflikten.

- Utad vil begge være for proffe til at man vil merke det på noen måte. Jeg regner med at det finnes en ekstra motivasjon i Zlatans vinnerskalle for å bevise at han er alfahannen Pep burde satset 100 prosent på. Pep oppfatter jeg stort sett som «Mr. Cool», og tror ikke han vil sende verken synlige eller skjulte signaler på noe annet enn rent profesjonelt fokus på eget lag, sa Tjærnås til Nettavisen.

Zlatan og Guardiola har som kjent hatt et anstrengt forhold i lang tid, et forhold som neppe bedret seg da svensken nylig ga ut biografien «Jeg er Zlatan Ibrahimovic».

Der brukte den svenske superstjernen flere sider på å fortelle om den evigvarende krangelen mellom han og gamlesjefen i Barcelona.

- Du har ingen baller
I boka skriver han blant annet at han mistet hodet etter en kamp, og virkelig lot Guardiola få gjennomgå. Og Zlatan sparte så absolutt ikke på kruttet i omtalen av krangelen.

«Jeg skrek: Du har ingen baller. Du driter deg ut foran Mourinho. Dra til helvete!» skriver Zlatan.

Den svenske superspissen har alltid drømt om å vinne Champions League, og mener Milan må spille på sitt aller, aller beste, skal de ha mulighet til å slå ut Barcelona og gå til semifinale.

– Hela laget må spille en perfekt kamp, meg selv inkludert. Vi spiller mot det beste laget (i verden), men vi har ingenting å tape, avslutter Zlatan.

Kampstart er 20.45, og dramatikken følger du i vårt livesenter.

Slik er sluttspillet i Champions League:
Kvartfinale 1:
APOEL Nicosia - Real Madrid
Real Madrid vant 3-0 i første kamp (borte).

Kvartfinale 2:
Marseille - FC Bayern München

Kvartfinale 3:
Benfica - Chelsea FC
Chelsea vant 1-0 i første kamp (borte).

Kvartfinale 4:
AC Milan - Barcelona

*Første kvartfinale spilles 27. og 28 mars. Returen spilles 3. og 4. april.

Semifinale 1:
Vinner kamp 2 - Vinner kamp 1

Semifinale 2:
Vinner kamp 3 - Vinner kamp 4

*Første semifinale spilles 17. og 18. april. Returen går 24. og 25. april.

Finalen spilles på Allianz Arena den 19. mai 2012.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere