RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi blir ikke sist

Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal mener ekspertene tar feil.

START – AALESUND 0-0:

LA MANGA (Nettavisen): VG begynte sitt tabelltips torsdag, og spår at Aalesund vil havne på sisteplass i årets Tippeliga. De fleste journalistene Nettavisen har pratet med på den spanske østkysten den siste tida antyder også at Aalesund vil havne svært langt nede på deres tabelltips, men Kjetil Rekdal fnyser av antydningene.

- Vi havner ikke sist, garanterer Aalesund-treneren.

Han mener Aalesund gjorde store fremskritt fra sin forrige treningskamp i 0-0-oppgjøret mot Start torsdag kveld, spesielt hva gjelder den defensive aggressiviteten, men innrømmer det er nok å jobbe med i de siste to ukene før seriestart.

- Vi må slutte å gi motstanderen slike sjanser, (Jonatan) Tollås gir dem jo alene tre store målsjanser i førsteomgangen.

Men Start klarte aldri å sette noen av sine megasjanser, og Aalesund kom langt mer med i kampen etter at Ole Martin Årst ble byttet ut etter en halvtimes spill. Etter pausen bommet hvert av lagene på hver sin hundreprosentsjanse, men kampen ebbet ut med 0-0.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere