*Nettavisen* Sport.

- Vi er bedre enn United

Foto: (AP/Scanpix)

Det er 19 poeng fra Liverpool på 5. plass opp til Manchester United på 2. plass. Likevel mener Stephane Henchoz at Liverpool er bedre enn United.

03.02.04 20:04

Liverpool har vært bak erkerivalene på tabellen de siste 18 månedene. Sist de røde fra Beatles-byen var bedre plassert enn Alex Fergusons mannskap var mai 2002.

Men rødtrøyenes sveitsiske midtstopper hevder likevel hardnakket at Liverpool spiller for spiller er et bedre lag enn United.

- Jeg mener at dersom du tar hver av våre spillere og sammenligner dem med Manchester United-spillerne, så tror jeg ikke vi er dårligere enn dem. Hvis du så plukker fire spillere fra benken sammenligner disse, er konklusjonen den samme, sier Henchoz til klubbens magasin.

- Dette er med utgangspunkt i at alle spillerne er i sin beste form, fordi jeg vet hva spillerne våre står for når de er i toppform, sier sveitseren, før han legger til:

- Faktisk vil jeg gå så langt som å si at vi er bedre enn United når våre spillere er i toppform.

- Derfor kan jeg ikke skjønne hva som har skjedd de siste 18 månedene. Det er mulig at vi ikke har hatt våre elleve beste spillere i toppform, tror han.

Sjekk også:
Liverpools spillere
Manchester Uniteds spillere
Tabellen i Permier League
Terminliste Permier League

Hvilket av de to lagene mener du har de beste spillerne? Si din mening i feltet nedenfor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.