Gå til sidens hovedinnhold

- Vi er bedre enn United

Det er 19 poeng fra Liverpool på 5. plass opp til Manchester United på 2. plass. Likevel mener Stephane Henchoz at Liverpool er bedre enn United.

Liverpool har vært bak erkerivalene på tabellen de siste 18 månedene. Sist de røde fra Beatles-byen var bedre plassert enn Alex Fergusons mannskap var mai 2002.

Men rødtrøyenes sveitsiske midtstopper hevder likevel hardnakket at Liverpool spiller for spiller er et bedre lag enn United.

- Jeg mener at dersom du tar hver av våre spillere og sammenligner dem med Manchester United-spillerne, så tror jeg ikke vi er dårligere enn dem. Hvis du så plukker fire spillere fra benken sammenligner disse, er konklusjonen den samme, sier Henchoz til klubbens magasin.

- Dette er med utgangspunkt i at alle spillerne er i sin beste form, fordi jeg vet hva spillerne våre står for når de er i toppform, sier sveitseren, før han legger til:

- Faktisk vil jeg gå så langt som å si at vi er bedre enn United når våre spillere er i toppform.

- Derfor kan jeg ikke skjønne hva som har skjedd de siste 18 månedene. Det er mulig at vi ikke har hatt våre elleve beste spillere i toppform, tror han.

Sjekk også:
Liverpools spillere
Manchester Uniteds spillere
Tabellen i Permier League
Terminliste Permier League

Hvilket av de to lagene mener du har de beste spillerne? Si din mening i feltet nedenfor.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett