RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(SCANPIX)

- Vi er begge utrolige vinnertyper

Sist oppdatert:
Vålerenga bør se opp for Branns midtbaneduo Ardian Gashi og Martin Andresen.

FANA STADION (Nettavisen): Før var de rivaler på hvert sitt lag. Nå spiller Ardian Gashi og Martin Andresen på samme lag, med ett mål for øye: Suksess med Brann.

- Vi er begge utrolige vinntertyper, sier Ardian Gashi til Nettavisen.

Se fotballklassikeren direkte på TV 2 søndag.

I de to første kampene har Gashi og Andresen vekslet på å ta ansvar i den offensive og defensive rollen i Branns diamant-formasjon på midtbanen.

- Passer rollene veldig bra
Det passer dem begge utmerket.

- Vi bekler den offensive og defensive rollen veldig bra begge to, sier Gashi.

- Hvem som tar de ulike rollene varierer fra kamp til kamp ut i fra motstanderne og kamputvikling, forklarer Andresen.

- Det er et planlagt grep, sier Mons Ivar Mjelde og smiler lurt.

Skryter av Gashi
Andresen skryter av kollegaen på Branns sentrale midtbane. I de to første kampene for sesongen har Gashi markert seg som de beste på banen.

- Gashi har ett godt skuddbein, er en «klegg», og er god med ballen. Samspillet har fungert greit i de to første kampene, men jo mer vi spiller sammen jo bedre vil det fungere, mener Brann og landslagets kaptein.

Brann-trener Mons Ivar Mjelde mener Gashi har forbedret seg betraktelig etter at han ble hentet til klubben fra Vålerenga i fjor sommer.

- Han er nå bedre trent, gir alltid sitt ytterste på treningene og er på mange måter blitt smartere i sitt spill. Han har også forbedret sitt duellspill. Gashi blir bare bedre og bedre, sier en storfornøyd Mjelde.

Småsyk Gashi
En småsyk Gashi fullførte ikke hele Branns trening i snøværet på Fana Stadion utenfor Bergen fredag formiddag.

Men han sier at kampen mot sine tidligere lagkamerater ikke er i fare - og at han gleder seg stort.

- Det blir veldig spennende. Men, det er en tøff kamp som venter oss. Vålerenga er et veldig bra lag. Jeg lover likevel at vi skal kjempe og gi alt for å vinne, fastslår han.

Brann har åpnet sesongen med to strake seiere - 1-0-seieren over Stabæk på Nadderud og 3-1-seieren over Strømsgodset foran et utsolgt Brann Stadion.

- De to første kampene har vel vært sånn som forventet. Med det mener jeg at jeg ikke hadde forventet toppspill helt i starten, Vi har vist glimt av godt spill, men vil forbedre bli utover i sesongen, oppsummerer Mjelde.

- Brann er et bedre lag
Martin Andresen mener Brann bør slå Vålerenga.

- Vi er et bedre lag enn Vålerenga. Det blir nok en tøff kamp, men vi satser på å spille gladfotball og gjennomføre en god kamp, smiler Andresen.

Branns møte mot Vålerenga har avspark søndag klokken 20.00. Den klassiske duellen mellom fotballstorhetene i Norges to største byer sendes direkte på TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere