RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er favoritter mot Start

Sist oppdatert:
Mandalskameratenes trener mener at det er hans 1. divisjonslag, og ikke Start, som er favoritter i onsdagens cupkamp.

Mandalskameratenes kamp mot Start er kanskje rosinen i pølsen i 3. runde av cupen. Start leder eliteserien. Mandalskameratene ligger midt på tabellen i 1. divisjon. Det er duket for ny krig på Sørlandet.

Start er klare favoritter.

Eller?

- Jeg forstår at folk stiller meg spørsmålet: «Tror du virkelig at dere slår Start?» Men veldig mange har dårlig hukommelse. Ser man ett år tilbake i tid, ville mange lurt på det mot motsatte. Da hadde vi slått Start tre ganger på rad med 7-0 i målforskjell, sier MK-trener Svein Hansen til TV 2 Nettavisen.

- Historien viser at vi pleier å gå lenger i cupen enn Start. Vi har også 3-1-1 i statistikk mot Start i de siste fem innbyrdes oppgjørene. Spillerne i Start er også stort sett de samme nå som vi har møtt tidligere. Dette er også en enkelt kamp. Da kan alt skje. I utgangspunktet er dette en 50-50 kamp, men med statistikken i minne, så vil jeg nok si at det er 60-40 i favør oss, fortsetter han.

Og det helt seriøst.

- Men hvorfor har Start rykket fra dere i serien?

- De har gjort en bra jobb. De er bra trent, har god selvtillit og er i flytsonen. De har også brukt millioner på å forsterke stallen med spillere på de rette plassene. MK har ikke de samme forutsetningene. På sikt vil det derfor alltid være forskjell. Vi lever egentlig i to forskjellige verdener. Men dette er en enkeltkamp. Det er 11-11. Da handler det ikke om forutsetninger, men om nær historie og innbyrdes oppgjør. Vi er nok favoritter ja, fastslår han.

Følg utviklingen i MK-Start direkte i TV 2 Nettavisen fra 18.00 onsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere