RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

- Vi er ikke akkurat bestevenner

Sist oppdatert:
Franck Ribéry innrømmer at forholdet til Arjen Robben ikke er det beste.

Under EM spiller Franck Ribéry og Arjen Robben på hvert sitt landslagslag, men til daglig spiller de på hver sin kant i den tyske storklubben Bayern München.

Likevel er ikke forholdet mellom de to superstjernene det beste. Senest i april skal de ha hatt en heftig krangel i Bayern München-garderoben.

Ifølge ryktene, måtte de to skilles av lagkamerater da de var i ferd med å ryke i tottene på hverandre under semifinalen i Champions League mot Real Madrid.

Ribery innrømmer nå at forholdet til lagkameraten ikke er det aller beste.

- Vi er ikke akkurat verdens beste venner, men vi respekterer hverandre. Vi er helt forskjellige, sier den franske stjernen ifølge tyske Bild.

Til tross for basketaket i garderoben, klarte Bayern til slutt å beseire Real Madrid og tok seg til Champions League-finalen. Det endte med tap for Chelsea, noe som gikk hardt innpå Ribery.

- Jeg trodde virkelig det var vår finale og vårt trofé, men det endte med at jeg lå på bakken - helt knust, sier Ribery.

Nå er han imidlertid klar for å revansjere seg ved å hjelpe Frankrike til en ny EM-triumf. Franskmennene møter England i sin første kamp førstkommende mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere