RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

- Vi er ikke maskiner

Sist oppdatert:
Wenger etter Hull-sjokk i London.

- Vi hadde sjanser nok til å vinne kampen. Men mennesker er ikke maskiner. Kanskje vi underbevisst trodde vi skulle klare det. Etter at vi tok ledelsen 1-0 ble vi litt skjødesløse og presset ikke for mål nummer to. Dette kan være en god lekse for oss: Om innstillingen ikke er helt riktig, så kan vi tape kamper, sier Arsene Wenger.

Flotte mål av Geovanni og Daniel Cousin sørget for en seier for historiebøkene for lille Hull, som rykket opp til Premier League foran denne sesongen.

Etter et selvmål av McShane litt ut i andre omgang, så det meste ut til å være normalt på Emirates og i fotballverden. Men Hull var friske og fryktløse, og slo tilbake med en perle av et langskudd fra Geovanni, og så en kontant heading på en corner fra Daniel Cousin.

Artikkelen fortsetter under bildetSkuffet, ikke bekymret
Arsenal hadde gode sjanser til å komme tilbake i kampen, men en heading fra William Gallas smalt i tverrliggeren og returen klarte ikke Carlos Vela å sette i mål fra kloss hold. Hull-keeper Myhill måtte også redde fra Fabregas i sluttminuttene.

- De scoret to flotte mål, men de hadde den rette innstillingen. Jeg vil si at forskjellen i teknikk var fordel oss, men forskjellen i innstilling var fordel dem, sier Arsene Wenger til Setanta.

- Jeg er mer skuffet enn bekymret. Når du taper slike kamper, prøver du å finne ut hvorfor, og så slår du tilbake i neste kamp, fortsetter han.

Hull ett poeng bak Arsenal
Hull-kaptein Ian Ashbee har vært med klubben på ferden opp fra League Two til Premier League.

- Jeg kan ikke tro det, men realiteten er at jeg er her og prøver å ta en kamp av gangen og nyte øyeblikket, sier han.

Hull hadde aldri slått Arsenal før. Nå har laget elleve poeng etter seks kamper i Premier League, og ligger helt oppe på en sjetteplass. Før lørdagens kamp hadde Hull slått Fulham og Newcastle, spilt uavgjort mot Blackburn og Everton, og blitt banket 5-0 av Wigan.

Tapet betyr at Arsenal mistet sjansen til å innta tabelltoppen, og Wengers menn ligger nå på fjerdeplass - bare ett poeng foran Hull.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere