RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er j***** stolte

Foto: Bernat Armangue / Ap / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Slik reagerte spillerne etter semifinaletapet.

SPANIA - NORGE 3-0:

Norge ble til slutt utklasset i EM-semifinalen mot Spania.

Spanjolene var likevel kun ett mål foran helt til det gjensto få minutter, og Norge var faktisk svært nære å kunne få ekstraomganger.

Stefan Strandberg smelte dessverre ballen få millimetere over etter 85 minutter, og måtte dermed se håpet om en finale svinne hen.

Etter kampen var likevel ikke den norske kapteinen i humør til å deppe.

- Jeg synes vi sliter i første omgang, men i andre omgang synes jeg vi er bedre enn verdens beste U21-landslag. Akkurat nå er det veldig bittert, men når vi får roet oss ned kommer vi nok til å være j***** stolte over det vi har gjort, sier Strandbergt til TV 2 etter kampen.

Keeper Ørjan Nyland sto en praktkamp i det norske målet, men måtte altså kapitulere tre ganger.

Etter å ha frustrert de spanske verdensstjernene i store deler av kampen, var heller ikke Nyland totalt utslått over semifinaletapet.

- Vi visste at det kom til å bli knalltøft, og førsteomganger var veldig, veldig tøff. Etter pause hevet vi oss veldig, og var ikke så langt unna å få med oss et resultat, sier han, og bekrefter at han var fornøyd med egen innsats.

- Det gikk bra i dag. Jeg fikk hentet frem noen veldig gode redninger på en viktig dag, men jeg er skuffet over at vi taper, fortsetter Nyland, som kan fortelle at det trolig blir en godkjent feiring etter en sjelden EM-bronse.

- Det er jo ikke hver dag vi stikker av med bronsemedaljene i et mesterskap, så det blir nok noe feiring på en eller annen måte, avslutter keeperen som nesten ble den store helten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere