*Nettavisen* Sport.

- Vi er klare for Newcastle

Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal gleder seg til storkampen mot Newcastle. Lørdag varmet VIF opp med seier over Lillestrøm. Flere andre tippeligalag var også i aksjon.

14.02.04 21:31

Vålerengas trener kan nesten ikke vente med å teste laget sitt mot topplaget fra nordøst-England.

- Alle i klubben gleder seg som unger, sier Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Nyttig erfaring
Han mener møtene mot en av Englands største klubber vil bli en opplevelse av de sjeldne for spillerne og klubbens øvrige apparat.

- Det blir garantert en stor opplevelse og en særdeles verdifull erfaring å ta med seg, sier Rekdal.

Lua blir igjen hjemme
VIF-treneren er meget klar på at laget han ikke kommer til å stå med lua i hånda når Newcastle-stjernene entrer Ullevål-matta.

- Jeg kan love at vi kommer til å gå ut i hundre, og så får vi se hvor langt det tar oss. Vi tror genuint på at det er mulig å ta seg videre til neste runde, noe som i tilfelle ville vært en gullgruve for oss, både sportslig og økonomisk, sier en glødende Rekdal.

LSK best
Ellers er trener Rekdal rimelig fornøyd med tingenes tilstand i klubben om dagen. Lørdag vant laget 2-1 over Lillestrøm i en treningskamp i Vallhall (Dos Santos og Hamre for VIF, Sundgot for LSK), uten at Rekdal heiser flagget av den grunn.

- Jeg er ikke mer enn middels fornøyd med dagens kamp. Det var stillingskrig i første omgang, mens Lillestrøm var best i andre. Flere av spillerne har langt mer inne enn det de viste i dag. Dette holder ikke mot Newcastle, nei, sier Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Vålerenga manglet blant andre Erik Hagen og Daniel Fredheim Holm i dagens kamp. Begge er aktuelle til Newcastle-kampen.

Tør vi håpe på en real panser-duell mellom Erik (panser) Hagen og Alan Shearer på Ullevaal 26. februar?

Øvrige kamper lørdag:

Ham-Kam – Aalesund 5-1 (2-1), Sognahallen, 100 tilskuere. Mål: 1-0 Espen Olsen (11), 2-0 Rune Buer Johansen (24), 2-1 Eirik Hoseth (39), 3-1 Marius Gullerud (46), 4-1 Olsen (57), 5-1 Pål Schjerve (89).

Haugesund – Viking 2-4 (1-2), Kolnes kunstgress. Mål: 0-1 Jørgen Tengesdal (2), 1-1 Arild Andersen (20), 1-2 Erik Nevland (36), 2-2 Espen Skogland (48), 2-3 Nevland (67), 2-4 Kristian Sørli (80).

Lyn – Stabæk 2-1 (0-1), Vallhall. Mål: 0-1 Christian Holter (str.17), 1-1 Peter Markstedt (70), 2-1 Colo Halit (71).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag