RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

- Vi er litt like i stilen

Sist oppdatert:
Riise sammenligner seg med «verdens beste høyreback». Søndag kveld møtes de igjen.

Søndag kveld er det duket for storoppgjør i italiensk Serie A når Roma og Inter barker sammen på Giuseppe Meazza i Milano.

- Min feil
John Arne Riise ser frem til å spille mot Inters høyreback Maicon, og mener å se likheter mellom seg selv og den brasilianske landslagsbacken.

- Jeg gleder meg til å spille mot Maicon igjen. Vi er litt like i stilen - begge løper mye fremover, skriver Riise i sin blogg.

Nylig ble Maicon tatt ut som høyreback på årets lag i Europa. Riise mener det var fullt fortjent.

- Han er kanskje den beste høyrebacken i verden, sammen med Dani Alves. Vi har hatt mange spennende kamper mot hverandre, og han er en veldig fair og sympatisk spiller, skryter Riise.

Roma klarte bare uavgjort mot Brescia forrige kamp og vil gjøre sitt beste for å slå hardt tilbake mot Inter søndag. Riise tar baklengsmålet mot bunnlaget på sin kappe.

- Det var dessverre min spiller som scoret målet for Brescia, som sørget for 1-1 og to unødvendige poengtap på onsdag. Vi spilte middels første omgang, mye bedre i andre omgang og skapte nok sjanser at vi burde vunnet kampen. Flere av topplagene tapte poeng i denne runden, men vi skulle som sagt helst hatt 3 poeng mot Brescia.

Jakter årets første
Riise scoret sitt første mål i Serie A mot Inter for snart to år siden. Riise parkerte Maicon og satte ballen mellom beina på Julio Cesar i Inter-målet. Så langt denne sesongen står Riise uten seriemål, men sunnmøringen kommer nok til å prøve å gjøre noe med det søndag kveld.

Begge lagene ser nå muligheten til å knappe innpå serieleder Milan, som bare klarte uavgjort mot Genoa tidligere søndag.

Roma må klare seg uten Francesco Totti, som er igjen i Roma på grunn av febersykdom. Philippe Mexes må sone to kamper etter at han skjelte ut fjerdedommeren etter forrige kamp mot Brescia. I tillegg er Pizarro, Brighi og Adriano ute for hovedstadslaget.

Cristian Chivu slo ned Baris Marco Rossi torsdag. Rumeneren må sone fire kampers karantene.

I tillegg er Stankovic, Mariga, Lucio, Castelazzi og Samuel ute.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere