RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All over Press

- Vi er på markedet og vi prøver hardt

Og nå mister Arsenal en av sine viktigste spillere.

På et tidspunkt der Arsenal kanskje trenger ham aller mest, må London-klubben klare seg uten midtbanemannen Mikel Arteta resten av måneden.

Spanjolen måtte stå over søndagens hjemmekamp mot Manchester City og var savnet i 0-2-tapet. Han skal undersøkes ytterligere mandag, men Arsène Wenger tror leggskaden vil holde Arteta borte fra fotballbanen i tre uker.

- Det vil bli omtrent tre uker. Det er synd, fordi han gir midtbanen vår erfaring, stabilitet og taktisk klokskap. Det kommer vi til å savne, sa Arsenal-manageren.

Franskmannen innrømmer at Arteta-skade øker presset på London-klubben til å handle i januar. Men han tror ikke det er mulig å erstatte 30-åringen i dette overgangsvinduet.

- Vi er på markedet, men om du tror vi kan finne spillere av Artetas kaliber i januar, ønsker jeg deg lykke til. Tro meg, vi prøver hardt, men jeg vil ikke nevne noen navn, sa Wenger.

I Artetas fravær måtte han kaste inn Abou Diaby fra start søndag. 26-åringen var rusten etter tre måneders skadeavbrekk og kunne ikke forhindre klubbens første hjemmetap for City på 38 år. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere