RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kent Skibstad/Scanpix

- Vi er pinglete på midtbanen

Brann-trener Rune Skarsfjord var ikke fornøyd etter målfest.

SANDNES ULF - BRANN 3-3:

Sandnes Ulf og Brann vartet opp med en målrik forestilling søndag kveld, i en kamp der både Kimo Ojo og Christian Gytkjær ble tomålsscorere.

En liten periode i andre omgang så det ut til at hjemmelaget skulle ta alle tre poengene, men ni minutter før slutt satte Ojo inn sitt andre mål for dagen og sørget for poengdeling. Nigerianeren puttet to relativt enkle mål i oppgjøret og er nå oppe i ti eliteseriescoringer i 2012. Trener Rune Skarsfjord var likevel ikke spesielt fornøyd etter kampen.

- Vi skuffet på en del ting. Vi er veldig dårlig med ballen. Valgene vi gjør både med og uten ball er veldig dårlig, synes jeg. Vi har også et direkte pinglete midtbaneledd i dag. Det holder ikke på dette nivået, sier Brann-trener Rune Skarsfjord til TV 2.

- Jeg er ikke fornøyd med måten vi slipper dem til på. Vi snakket om dette på forhånd og likevel gjør vi feil som er dumme mot Sandnes Ulf. Det syns jeg er dårlig av oss, og det må vi lære av, fortsetter Brann-treneren.

Målfest
Det var også Brann som scoret først på Sandnes stadion. Bentley brukte bare tre minutter på å finne nettmaskene og sende gjestene fra Bergen i føringen.

Ulf-spiller Stain Gytkjær hadde imidlertid en god dag på jobben og i det 37. minutt sørget han for utligning. Like etter pause ordnet samme mann ledelse til hjemmelaget.

Kim Ojo ville ikke være noe dårligere og i det 63. minutt satte Brann-spissen inn sitt første for kvelden. Målet kom etter noe tvilsomt keeperspill fra Sandnes-keeper Aslak Falch.

Målene rant inn og bare to minutter etter Branns utligning satte Fredrik Thorsteinsbø inn nytt ledermål for Ulf. Han var påpasselig frampå etter et skudd fra Steinthor Thorsteinsson.

Tett i bunnstriden
Sandens var på vei mot tre uhyre viktige poeng i nedrykksstriden, men åtte minutter før full tid var det altså igjen duket for Ojo.

Kristoffer Larsen spilte fram den til den målfarlige spissen. Ojo kom på ballen før Ulf-keeper Falch og fikk dermed en enkel jobb med å omsette ballen i mål.

Flere mål ble det aldri og dermed kan det bli en tung høst for Sandnes. Laget er nå nede på 14.-plass, kvalifiseringsplassen, og ned til nedrykk er det kun ett poeng.

Ellers i nedrykksstriden søndag tapte Sogndal borte mot Fredrikstad og dermed ligger saftgutta, sammen med Stabæk, på de to nederste plassene på tabellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere