RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi fikk sprøyter før finalen

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Det franske storlaget til Marseille som møtte AC Milan i Champions League i 1993 skal ha vært dopet.

Det hevder den tidligere Olympique Marseille-spilleren Jean-Jacques Eydelie lørdag.

- Før finalen ble vi bedt om å stille oss på linje for å få en sprøyteinjeksjon, sier Eydelie til det franske sportsmagasinet L'Equipe Magazine.

- Bare den tidligere tyske landslagspilleren og -treneren Rudi Völler tok til motmæle. Han skrek og ropte til samtlige i garderoben på morsmålet sitt, forklarer den tidligere midtbanespilleren.

Marseille vant som kjent finalen 1-0, og ble med det den første franske klubben som vant trofeet.

Eydelie går ikke i detalj på hvilket stoff det var som ble injektert i spillerne, men sier han følte seg psykisk utilpass under Champions League-finalen.

- Jeg var tørr i munnen under kampen. Og kroppen min reagerte ikke som den pleide. Jeg visste ikke hvordan stoffet ville virke i kroppen min. Faktisk hemmet det meg mer enn noe annet. Og det var første og siste gang jeg gikk med på å ta noe slikt, forklarer Eydelie.

Det hører med til historien at midtbanespilleren Eydelie, som i dag står uten jobb, også var involvert i kampfiksingen mellom Valenciennes og Marseille, som rystet fransk fotball i mai 1993.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere