*Nettavisen* Sport.

- Vi gjør alle feil

Foto: MICHAEL KOOREN (Reuters)

Sjekk hvilken tabbe Alex Ferguson snakker om.

- Hvis vi ser på engelske keepere de siste 20 årene, er han den klart beste.

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson skrøt byrival Manchester Citys sisteskanse Joe Hart opp i skyene i et intervju med BBC Radio 5 Live som skal sendes mandag kveld. Og han røper at hadde han gjort jobben sin skikkelig, så ville Hart vært United-spiller.

- Vi gjør alle feil
Hart kom til City fra sin moderklubb Shrewsbury i 2006, og er blitt det soleklare førstevalget for det engelske landslaget.

Det er Ferugson pinlig klar over.

- Jeg kunne kjøpt Joe Hart for 100.000 pund, så vi gjør alle feil, sier Ferguson til BBC.

Hart endte med å bli solgt for 600.000 pund til City, og 24-åringen kommer ikke til å slippe andre til mellom stengene for England så lenge han holder seg frisk, tror Ferguson.

- Jeg er ikke i tvil om at han vil være Englands keeper de neste ti årene, sier Ferguson.

Fortsetter et par år til
I det store BBC-intervjuet snakker Ferguson også om hva han tenker om sin egen fremtid. Han antyder at han kommer til å være manager i to-tre år til, og at han etter det kan tenke seg en slags ambassadør-rolle for United.

- Du håper alltid å avslutte med en seier. Forhåpentligvis kan vi gjøre det. Jeg vet ikke hvor lenge jeg holder, men dersom helsen min holder seg tror jeg ikke to-tre år til vil gjøre noen skade, sier Ferguson.

Det blir stadig spekulert i hvem som kommer til å etterfølge Ferguson, som har regjert på Old Trafford siden 1986. Forrige uke omtalte Ferguson like Ryan Giggs som en av de som kan følge i hans enorme fotspor.

Annonsebilag