RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi hadde flaks

Foto: Marco Giglio/EPA
Sist oppdatert:
Den aldrende magikeren Alessandro Del Piero hjalp Juventus til seier i gigantmøte.

JUVENTUS - REAL MADRID 2-1:

- I dag hadde vi litt flaks. Men jeg må få rose spillerne for at vi klarte å være kompakte, og på den måten hindret Real Madrid i å spille sitt vanlige spill, sa en hardt presset Juventus-boss, Claudio Ranieri, til Reuters tirsdag kveld.

Da hadde laget hans akkurat rykket forbi Real Madrid i mesterligaens gruppe H, etter en meget viktig seier hjemme på Delle Alpi.

Hjemmelaget startet best, og kampen var ikke mer enn fem minutter gammel da en gammel rev ga italienerne ledelsen.

Perle av Del Piero
Alessandro Del Piero satte i gang et nydelig kombinasjonsspill med spisskollega Amauri og la ballen knallhardt og vakkert i krysset fra 20 meter.

Etter scoringen la Juventus seg tilbake på banen og lot Real Madrid presse, uten at gjestene skapte noen målsjanser av den grunn. Til det møtte de et alt for godt organisert italiensk forsvar.

- I Spania er vi vant til å få en god start. I dag ble det komplisert. Juventus gikk hardt ut og gjorde det vanskelig for oss, erkjenner Real Madrid-trener Bernd Schuster.

Juventus holdt ledelsen inn til pause, og da lagene kom ut på banen til andre omgang, tok det heller ikke lang tid før Iker Casillas måtte plukke ballen ut fra Real-buret. Denne gangen var det Amauri selv som sto for nettkjenningen.

Nedved kom seg løs på venstrekanten og la inn i feltet. Der raget brasilianeren høyest og headet ballen i målet.

Er du Norges beste manager?
Prøv nettavisen.managerleague.com

Nederlandsk trussel
Med denne nye kalddusjen våknet de kongelige fra Madrid, og spesielt var det Wesley Sneijder som var en konstant trussel. Men både hjemmelagets keeper og treverket sto i veien for nederlenderen, og det måtte en annen hollender til for å få redusering.

Tyve minutter ut i omgangen fikk Ruud van Nistelrooy stå helt alene foran mål og kunne enkelt styre inn 1-2.

Fra da av dreide det meste seg om Real Madrid, og på overtid fikk Robben sjansen på en retur fra Sneijder. Det knallharde skuddet gikk imidlertid utenfor, og Juventus kontrollerte inn tre viktige poeng.

Dermed topper italienerne gruppa, poenget foran Real Madrid. Med spanjolenes fire poeng ned til BATE Borisov, som fikk med seg ett poeng mot Zenit i Russland, ser det ut som om de to forhåndsfavorittene skal komme seg greit videre fra gruppespillet.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere