RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi har bare oss selv å skylde på

SLITER I BUNNEN: Sandefjord og trener Lars Bohinen måtte tåle en ny skuffelse hjemme mot bunnrivalen Tromsø.
SLITER I BUNNEN: Sandefjord og trener Lars Bohinen måtte tåle en ny skuffelse hjemme mot bunnrivalen Tromsø. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)
Sandefjord rotet bort seieren -igjen.

SANDEFJORD -TROMSØ 1-1:

Med uavgjort i søndagens bunnoppgjør hjemme mot Tromsø, har tabelljumbo Sandefjord måttet nøye seg med ett poeng i tre strake kamper.

Det så lenge ut som om Sandefjord skulle ta sin første seier siden 10. mai. Erik Mjeldes kanonfrispark 11 minutter før slutt endte nesten 400 minutter med måltørke på hjemmebane for Lars Bohinens mannskap. Mjelde skrudde ballen opp i krysset bak Pål Vestly Heigre.

Ett minutt på overtid dukket Jonas Johansen opp og headet inn en retur inne i feltet. Dermed forblir Sandefjord på bunnen av eliteserien med sine ni poeng. Tromsø har 13 poeng på kvalifiseringsplassen.

- Vi er ikke tøffe nok i markeringene. Det må vi være mot slutten av en kamp vi leder 1-0. Vi har bare oss selv å skylde på for at vi ikke klarte å stå helt ut, sa Sandefjord-trener Lars Bohinen til C More.

Hadde trengt alle poengene

- I den situasjonen vi er i hadde vi trengt alle poengene, men vi får ingenting gratis, sa Bohinen.

Det var en kamp hvor nervene virket å prege begge lagene. Mye sto nemlig på spill. Hjemmelaget var friskest i varmen i 1. omgang. Pål Alexander Kirkevold hadde en gyllen mulighet etter et kvarter, men han traff urent fra skrå vinkel, og Heigre fikk det enkelt.

Kirkevold hadde også et farlig frispark som Tromsøs sisteskanse så vidt fikk reddet.

Tromsø hadde også et par muligheter, men både Magnus Andersen og Zdenek Ondrasek var for unøyaktige i avslutningene sine.

Alle mann i angrep

Tromsø-trener Steinar Nilsen synes at hans lag leverte en god kamp på bortebane, for hjemmelaget kom ikke til så veldig mange avslutninger det luktet svidd av.

- Jeg synes vi var gode. Vi var konsentrert det meste av kampen. Når kamputviklingen blir slik så er det alle mann i angrep, og vi fikk uttelling for det. En slik frisparkperle kan vi ikke gjøre noe særlig med, sa Tromsø-treneren.

Hjemmelaget var best etter hvilen, men de siste ti minuttene var det naturlig nok Tromsø som presset på for utligning, og den kom på overtid. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere