*Nettavisen* Sport.

- Vi har et ansvar for Uniteds omdømme

Foto: Getty / All Over Press

Manchester United-reservene gjorde ingen feil mot lilleputtlaget Aldershot.

26.10.11 08:27

ALDERSHOT - MAN. UTD. 0-3: Det tok Manchester United bare 15 minutter å ta ledelsen i tirsdagens ligacupkamp på Recreation Ground, hvis navn lett kunne mistenkes for å være åstedet for Uniteds forrige kamp - det oppsiktsvekkende 1-6-tapet for byrivalen City.

Til slutt vant United komfortabelt 3-0.

- Latteren og vitsene har stilnet litt. Av og til trenger man et slag i ansiktet for å våkne og konsentrere seg om det grunnleggende igjen. Det var et kraftig slag i ansiktet, som alle vet, og vi er ivrige etter å slå tilbake, sier Michael Owen ifølge Sky Sports.

Sir Alex Ferguson byttet ut hele startelleveren fra City-kampen.

Cleverley tilbake
Ikke bare fordi United leverte en av sine svakeste kamper i manns minne, men også fordi motstander Aldershot Town er såpass mye dårligere at reservene kunne få vise seg fram.

Ben Amos startet i mål. Nemanja Vidic var tilbake i forsvarsfireren, sammen med Zeki Fryers, Phil Jones og Fabio da Silva. På midtbanen var Tom Cleverley tilbake fra skadeoppholdet sitt. Resten av startelleveren bestod av Ji-Sung Park, Michael Owen, Dimitar Berbatov, Mame Biram Diouf og Antonio Valencia.

- Vi var under press med helgens resultat, og selv om du kan si at ingen her i dag startet kampen i helgen, har vi fortsatt et ansvar for Manchester Uniteds omdømme, mener Owen.

Berbatov, som knapt har vært på banen for United denne sesongen, svarte for tilliten med å sette inn det nevnte 1-0-målet. Bulgareren ble spilt fram av Cleverleys fine kombinasjon med Park, og kunne enkelt styre ballen inn i et bortimot åpent Aldershot-bur.

Like før pause spilte Berbatov fint fram Michael Owen til 2-0.

Resten av ligacupoppgjøret handlet bare om hvor stor seieren skulle bli.

Antonio Valencia banket inn 3-0 med et skudd fra drøyt 20 meter som gikk nesten opp i krysset bak Ross Worner i League Two-lagets mål.

Manchester United er dermed klar for femte runde i ligacupen.

Iversen på benken
Crystal Palace startet sin ligacupkamp mot Southampton med Jonathan Parr på banen fra start og Steffen Iversen på innbytterbenken. Iversen ble sittende hele kampen, mens Parr slo seg ned ved siden av ham etter 84 minutters spill.

Darren Ambrose og Jermaine Easter scoret for Palace, som vant 2-0.

Arsenal vant 2-1 mot Bolton Wanderers etter mål av Andrej Arsjavin og Cho-Young Park. Det var imidlertid Bolton som tok ledelsen på Emirates Stadium, gjennom Fabrice Muamba.

Boltons mål kom rett etter pause, men Arsjavin utlignet i det 53. minutt og Park scoret det avgjørende målet bare tre minutter senere.

Thomas Vermaelen var tilbake i Arsenal-oppstillingen, noe som selvfølgelig er en svært god nyhet for londonklubben. Belgieren har vært savnet på stopperplass under skadeoppholdet.

Joe Mason ble matchvinner for Cardiff mot Burnley i tirsdagens siste ligacupkamp.

Annonsebilag