RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ANDREW YATES (Afp)

- Vi har ikke en sjanse mot United

Sist oppdatert:
Roberto Mancini mener tittelkampen er over.

MANCHESTER CITY - WEST BROMWICH 4-0:

Roberto Mancini og co. har vært nede i en aldri så liten bølgedal den siste tiden og trengte en seier mot West Bromwich for å henge med i gullkampen.

City-sjefen valgte derfor å satse på en argentinsk angrepsduo med Sergio Aguero og Carlos Tévez på topp i Mario Balotellis fravær.

Det skulle vise seg å være et lurt trekk. Sergio Agüero satte inn to mål, mens Carlos Tévez scoret ett før David Silva satte kronen på verket med 4-0.

- United tar tittelen
Til tross for at avstanden til United nå har minket til fem poeng, er Roberto Mancini sikker på at tittelracet er over. Han sier i alle fall det.

- Tittelracet er over fordi United er et fantastisk lag og har en fantastisk moral. Jeg tror fem poeng er for mye, sier han til Sky Sports.

Italieneren hever han vil vær godt fornøyd med en andreplass bak erkerivalen United.

- Jeg mener det er viktig for oss å avslutte sesongen på en god måte. Dette er vår beste sesong på 50 år. Jeg er stolt av spillerne, sier Mancini.

Aguero-show
Mancini er under et stort press og mange mener han står i fare for å miste jobben dersom han ikke skaffer klubben en tittel denne sesongen. Italieneren satte nok derfor stor pris på at City-fansen sang navnet hans og hyllet ham under onsdagens kamp.

Festen startet allerede etter seks minutter da Sergio Agüero gikk over halve WBAs banehalvdel og fyrte løs. Ballen spratt i bakken og gikk helt inn i hjørnet bak Ben Foster til 1-0-ledelse.

Det var likevel ganske stille og rolig på Etihad helt fram til fansen fikk beskjed om at United lå under mot Wigan. Stemningen ble ikke nevneverdig dårligere da Aguero iskaldt trillet inn sitt andre mål for dagen etter pasning fra Samir Nasri.

Tevez tilbake fra start
Argentineren hadde før denne kampen scoret to spillermål i 2012 og doblet dermed antallet i løpet av kampen mot West Bromwich.

Landsmann Tevez ville ikke være noe dårligere og prikket inn 3-0 etter et flott forarbeid av Aguero og Samir Nasri.

David Silva fikk æren av å sette kronen på verket da han på lekkert vis chippet inn 4-0 med 25 minutter igjen å spille.

Manchester City er nå fem poeng bak United med fem kamper igjen å spille. Gulldrømmen lever nok fortsatt på Etihad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere