RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Mike Hewitt / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

- Vi har ikke råd til å bomme

Brendan Rodgers erkjenner at Liverpool er nødt til å treffe med de neste spillerkjøpene.

LIVERPOOL - QPR 1-0:

Liverpool avsluttet sesongen med å gå ubeseiret gjennom de åtte siste kampene, noe som sikkert vil medføre at den evig optimistiske fansen deres møter neste sesong med håp om noe stort.

Og hvorfor ikke?

Daniel Sturridge har storspilt i innspurten, Philippe Coutinho har blomstret raskere enn man våget å håpe, og avgjorde søndagens kamp mot QPR med sin scoring.

I tillegg har Jordan Henderson funnet seg selv og Lucas Leiva er endelig skadefri.

I bakhånd har man også Luis Suarez.

Klarer Liverpool å hente inn de rette forsterkningene, kan merseysideklubben bli en utfordrer til tittelen allerede neste sesong.

- Vi har ikke råd til å bomme. Vi må virkelig sørge for at vi får inn de rette spillertypene, sier manager Brendan Rodgers ifølge Liverpool Daily Post.

I fjor sommer ble spillerjakten forstyrret av at manageren var ny og at strukturen ikke falt ordentlig på plass før overgangsvinduet stengte.

Dette førte til investeringer som så langt ikke har gitt valuta for pengene - som for eksempel Joe Allen og Fabio Borini.

Nå er det først og fremst forsvaret som må forsterkes, ettersom Jamie Carragher legger opp og verken Martin Skrtel eller Daniel Agger har prestert godt nok til å være med i kampen om Premier League-tittelen.

Rodgers føler seg tryggere nå. Strukturen er på plass, i form av både speidere og beslutningsorgan.

- Vi er en annen klubb på dette området nå. Det er langt mer samarbeid mellom de forskjellige avdelingene i klubben. Den prosessen hadde nettopp begynt (i fjor sommer) og vi så fordelene med den i januarvinduet. Speiderne gjør en fantastisk jobb. De snur alle steiner for å identifisere de spillerne vi trenger for å forbedre oss.

Liverpool endte sesongen på sjuendeplass, noe som var klart allerede før siste runde.

- Sesongen har vært skuffende for supporterne når det gjelder trofeer, men de har sett at vi er blitt bedre. Jeg trengte nok dette året, for jeg har hatt en bratt læringskurve denne sesongen, sier Rodgers.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere