RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi har profesjonelle aktører som vil ivareta ham

HAR MEDIEFRI: Martin Ødegaard under fotball-landslagets trening i Baku lørdag kveld. Søndag spiller Norge EM-kvalifiseringskamp mot Aserbadjan i Baku. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
HAR MEDIEFRI: Martin Ødegaard under fotball-landslagets trening i Baku lørdag kveld. Søndag spiller Norge EM-kvalifiseringskamp mot Aserbadjan i Baku. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)
Landslagets mest omtalte spiller fikk lørdag mediefri for tredje dag på rad.

Tore Reginiussen var den eneste som manglet da Norges landslag lørdag kveld trente på arenaen der det skal kjempes om EM-poeng mot Aserbajdsjan.

Treningsøkten ble stengt for pressen etter et snaut kvarter, da oppvarmingen fortsatt var i gang. Reginiussen var igjen på hotellet og trente alternativt, bekreftet pressekontakt Svein Graff overfor NTB. Han utdypet ikke årsaken.

Alexander Tettey, som sto over mot Estland, er friskmeldt og rykker ganske sikkert inn i laget på sentral midtbane. Spillerne som fikk smeller onsdag og trente alternativt fredag var tilbake i full trening dagen før kampen.

Blant valgene Høgmo må gjøre er blant annet hvem som skal spille på topp med Tarik Elyounoussi, samt hvordan og hvor mye Martin Ødegaard skal brukes.

15-åringen har vært med for fullt på alle treninger, men landslagets mest omtalte spiller fikk lørdag mediefri for tredje dag på rad. Torsdag var han og flere lagkamerater fritatt fra pressemøte fordi de besøkte kreftsyke barn på Radiumhospitalet i Oslo. Fredag hadde hele troppen mediefri, mens det lørdag var bare Ødegaard som ble skjermet.

- Vi har profesjonelle aktører som er rede til å ivareta ham på beste måte, og dette er et valg de gjorde, sa Høgmo med henvisning til deler av sitt store støtteapparat.

Lørdag får Ødegaard utfolde seg på et underlag han kjenner godt fra Strømsgodsets hjemmekamper. EM-kvalifiseringskampen spilles på kunstgress.

- Banen er den samme for begge lag, og vi er forberedt på underlaget. Jeg tror også dere har puttet mye vann på den, så ballen vil gå raskt, sa Høgmo da han fikk spørsmål fra en aserbajdsjansk journalist om hvordan han så på det. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere