RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi jobber intenst

Foto: Erlend Aas / Scanpix
Sist oppdatert:
Nye fjes kan dukke opp i Vålerenga-drakt snart.

Kjetil Rekdal fikk neppe alle svarene han var ute etter da Vålerenga spilte 2-2 borte mot Raufoss i en treningskamp tirsdag kveld.

Aaron Samuel satte inn to mål for Vålerenga, som dominerte den første omgangen, men i andre omgang slo andredivisjonslaget tilbake.

Oliver Berg og prøvespiller, tidligere Tottenham- og Valencia-spiller, Dag Alexander Olsen sørget for at det endte uavgjort på Raufoss.

LES OGSÅ: Vålerenga tjener millioner på Moa-salg

- Har en bit å gå
Kjetil Rekdal var ikke spesielt fornøyd med det han fikk se av sine elever i andre omgang.

- Første omgang var enveiskjøring. Vi gjør seks bytter i den andre omgangen, og det blir litt rotete av den grunn, men jeg er likevel ikke fornøyd med det vi presterer etter pause, sier Rekdal til Nettavisen.

Før fotballferien måtte Vålerengas spillere ta imot en del kritikk for ikke å være godt nok trent. Lars Tjærnås sa blant annet at Vålerenga enten må trene utholdenhet, eller søke FIFA om at kampene varer i 60 minutter.

Rekdal har hele tiden vært klar på at det jobbes med å få på plass den fysiske biten hos sine spillere.

- Spillerne hadde med seg et program de skulle følge i sommer. Noen er på bedringens vei, mens andre har en bit å gå. Det er ikke sånn at man kommer i toppform på én dag. Mot Molde på lørdag får vi se hvor vi står, sier Rekdal.

Jobber intenst med overganger
15. juli åpner et nytt overgangsvindu, og det gir ikke høye odds om du vil tippe at det blir noen endringer i Vålerenga-stallen.

Christian Grindheims avtale med FC København går snart ut, og både spilleren og Vålerenga har gjort det klart at de ønsker å fortsette samarbeidet.

- Vi jobber med saken. Det er mange ting som skjer bak kulissene i Vålerenga nå, men det er vanskelig å forprogrammere hva som vil skje. 15. juli åpner overgangsvinduet. Da får vi se hva som skjer.

Også den danske midtstopperen Nicolai Høgh har vært koblet til Vålerenga de siste ukene, uten at Rekdal vil si hvor nær han er en overgang til Oslo-klubben.

- Det jobbes intenst, og han er en del av den karusellen. Der kan det være slik at det ene avhenger av det andre.

- Betyr det at et kjøp betyr at en annen spiller forsvinner ut?

- Alt er mulig. Klart, det blir neppe bare kjøp eller bare salg. Vi jobber med saken og går ikke ut med noe før det er i boks.

Vålerenga tar imot Molde på Ullevaal førstkommende lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere