RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kan bli bedre uten Capello

Foto: Paul Ellis (AFP)
Sist oppdatert:
Steven Gerrard tror ikke italienerens avgang betyr noe for England.

Det meste har vært kaos i den engelske landslagsleiren den siste tiden.

Alt startet med at John Terry ble fratatt kapteinsbindet på landslaget etter å ha blitt anklaget for rasisme mot QPRs Anton Ferdinand i fjor høst.

Landslagstrener Fabio Capello raste over avgjørelsen, og det hele endte med at italieneren trakk seg fra jobben 8. februar.

Det er ikke nødvendigvis negativt, tror Liverpools midtbanestjerne Steven Gerrard.

- Kan bli løftet vi trenger
- Jeg tror ikke det vil påvirke det engelske landslaget, sier nemlig Gerrard i et intervju med BBC.

- Vi får en ny manager, det er en ny start for alle sammen. Det kan bli det løftet vi trenger for å oppnå suksess i sommer, legger han til, og tenker naturligvis på EM-sluttspillet i Polen og Ukraina.

Etter at Capello trakk seg som landslagstrener ble Stuart Pearce utnevnt til å lede laget på midlertidig basis. Hvem som leder laget under EM, er fortsatt usikkert.

Vil bli kaptein igjen
Det som er sikkert, er at Gerrard denne uken ble tatt ut til troppen som skal møte Nederland på onsdag. Det er første gang siden november 2010 at midtbanestjernen er med i landslagstroppen, ettersom 31-åringen har slitt med skader det siste året.

Ikke nok med det: Gerrard er også favoritt til å overta kapteinsbindet etter John Terry, ettersom Rio Ferdinand har utelukket å overta jobben etter spilleren som angivelse hetset hans egen bror.

- Om jeg blir tilbudt det, tar jeg det. Jeg blir glad og stolt om jeg får muligheten, sier Gerrard, som også ledet det engelske laget under VM-sluttspillet i Sør-Afrika i 2010.

- Men det er ikke opp til meg. Det er først opp til Stuart Pearce, og så til den som får jobben permanent. Men jeg vil være Englands kaptein, forsikrer Steven Gerrard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere