RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kan fortsatt vinne Premier League

Foto: Sang Tan/AP Photo
Sist oppdatert:
Rafael Benítez nekter å gi opp seriegullet.

Til tross for at Chelsea ligger hele ti poeng bak serieleder Manchester United. Nekter lagets nye manager, Rafael Benítez, å gi opp seriegullet.

Benitez har slitt med å få fart på de blå fra London etter at han tok over jobben til Roberto Di Matteo på Stamford Bridge. På sine tre første seriekamper har det kun blitt to poeng.

- Forrige kamp var bra
Onsdag kunne spanjolen derimot feire sin første seier som Chelsea-manager da de blå slo danske Nordsjælland hele 6-1 i Champions League.

- Forrige kamp var veldig bra. Nivået på laget vi møtte kan diskuteres, men det var fortsatt Champions League, sier Benitez til Sky Sports.

- Intensiteten var fantastisk, og jeg var veldig fornøyd med jobben spillerne gjorde. Fernando Torres jobbet veldig hardt og laget var bedre til å angripe. Han scoret to mål og forhåpentligvis vil det komme flere, sier Benitez.

Chelsea kan nærme seg Manchester-lagene
Chelsea møter Sunderland på Stadium of Light denne helgen, mens konkurrentene om ligagullet, Manchester City og Manchester United møter hverandre i Manchester-derbyet.

- En ting er sikkert, vi må vinne mot Sunderland, da kan vi nærme oss minst en av dem, sier Benitez.

- Hvis vi begynner å vinne kamper så har vi helt klart muligheten til å ta de igjen, sier spanjolen.

Helgens kamper kan du følge i Nettavisens livesystem - NA-live.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere